Ideer for en italiensk tema midtpunktet

February 20

Ideer for en italiensk tema midtpunktet

Dekorative elementer av en midtpunktet transformere atmosfæren i hele rommet. Italiensk tema centerpieces kan være enkle, men elegante arrangementer av pilar stearinlys, ivy og drue klynger. Imitere den toskanske landsbygden med sprut av scarlet, brent oransje og ivy grønne. Opprette en diminutiv italiensk hage med friske urter. Ta med gammeldags sjarm til bordet med forvitret og naturlige materialer blandet med levende farger. Unngå sterke dufter og forberede en italiensk midtpunktet proporsjonal til tabellen.

Tuscany

Sette stemningen for din middagsselskap med en Tuscany inspirert midtpunktet inkludere elementer av vingårder, velstelte hager og varme-farget terrakotta. Velg dyp rik toner av toskanske rød. Legge til nyanser av grønt og andre jordiske fargetoner som spansk mose og drue lianer. Velg en knebøy, grunne håndtverker bolle med en rullet rim. Se etter en med minimale detaljer som en relieff rosett. Lå bollen på en tabell løper med en palett av varm coppers, gull og toskanske rød. Koordinere brent oransje Gerbera tusenfryd på center med miniatyr solsikker nær utenfor kanten. Legge til en touch av silke drue lianer å henge over rimmed kanten.

Italiensk hage

Se på bilder av italienske hager for inspirasjon. Fokus på de velformede sypresser, hengende ivy, boxwood og urter en kontrasterende bakgrunn av stein skulpturer og ornamenter. Finn en dekorativ italienske keramiske stykke som etterligner fargevalget i spisesalen eller middagsmeny. Vurdere en enkel "antipasto" design, kremhvit med en hånd malt olivengren eller noe flere hued og kunstferdig utformet som Terrazza eller Umbria. Plant en ordning av friske urter og en mini topiary eller rosmarin bonsai replikere en italiensk hage. Plass hagen på en strukturert olivengrønn tabellen løper.

Rustikk

Hvis dette midtpunktet, se etter gammeldags sjarm. Kombiner kremer og nøytrale farger med varm terrakotta, Middelhavet blues og oliven greener. Legge ned en krem farget tabellen runner av bomull eller lin. I små terracotta Potter, plante italienske urter som rosmarin, merian, timian, velsmakende salvie, oregano og basilikum. Urter kan være alle én type eller en kombinasjon av mange. Linje Potter på rad ned i tabellen. Eventuelt sette en rustikk tre rektangulære tallerken bort på tabellen løperen. Legge til strålende solsikke hoder i midten av tallerken grenser med oransje Gerbera tusenfryd og blå belladonnas. Punktdiagram kronblad rundt utsiden av tallerken casual arrangement.