Ideer for en gutt soveromsveggen

September 9

Ideer for en gutt soveromsveggen

Dekorere din guttens soverom er mye moro og mye arbeid. Avhengig av din sønns alder, kan du fokusere på ungdommelig utseende og temaer, eller opprette en teen havn for ham. En måte å opprette instant drama i et rom er å oppdatere veggene. Bruke maling eller andre dekorative elementer til dette.

Veggmaleri

Male et veggmaleri på veggen. Denne freske vil være fokuspunkt for rommet. Hvis din guttens soverommet er innredet i et bestemt tema, kan du opprette et veggmaleri å gli inn i den. Du kan se bilder av planetene og raketten skip, eller selv en jungel med eksotiske fugler.

Veggdekor

En enkel måte å oppdatere din guttens soverommet veggene er å bruke veggen dekaler. De er enkle å bruke og fjerne. De er også renter-vennlig, som de vanligvis ikke forårsake mye skade på veggene. Dekaler som trær og ugler legge interesse til et rom. Himmelen er grensen.

Striper

Male striper på din sønns soveromsveggen. Dette er egnet for gutter i alle aldre. Vurder å bruke krem og taupe eller natur og salvie green, som dette vil gå med alle typer innredning. Eller gå fet og bruke farger som kobolt blå, jeger grønt og hvitt for stripene.