Ideer for en flyttbar oppkjørselen gjerde

May 2

Definere din eiendom med en attraktiv gjerde langs oppkjørselen kan fjernes etter behov. Bærbar gjerder fornuftig leietakere og eiendomsbesittere som liker hyppige endringer i landskapet. Lage en flyttbare oppkjørselen gjerde til aksenten din hjem eller å gi personvern.

Kobber gjerde

Lage en flyttbare gjerde bruker 1-tommers diameter kobber rør for å dekorere lengden på oppkjørselen. Gjør hver del av gjerdet med to vertikale rør koblet over toppen og midten av to vannrette rør. #3 rebar polakkene inn bakken langs oppkjørselen tilsvarer de vertikale kobber rør. Passe rørene over rebar polakkene. Fjerne gjerdet, løfte strukturen fra polakker og trekke polakkene ut av bakken.

PVC gjerde

En annen måte å lage en flyttbare oppkjørselen gjerde er å bruke 1-tommers diameter PVC-rør og #3 rebar polakker. Gjøre gjerdet i samme design som kobber rør gjerdet, eller opprette en mer privat barriere ved å sette inn PVC-rør vertikalt på rad ved innkjørselen. Variere høydene av hver tilstøtende pipe å legge design interesse og dekker toppen av hver røret med PVC endestykker. Stå rørene slik at sidene berører for å gjøre en tett personvernet gjerde. Maling rør med utvendig latex eller spraymaling kamuflere byggematerialet.

Levende gjerde

Opprette en flyttbar levende gjerdet langs begge sider av oppkjørselen din ved å plante tett eviggrønne trær og busker i potter. Einebær, gardenia og holly er eksempler på eviggrønne busker som vil skape et tett lever gjerde. Velg evergreens som trives i hardførhet sonen. Anlegget levende gjerdet i store, dekorative plantasjeeiere; Space plantasjeeiere ved innkjørselen til å opprette den ønskede mengden av personvern.

Fargerike blokk

Betong blokker kan ikke synes å være et attraktivt alternativ for en innkjørsel gjerde, men du kan gjøre dem mer attraktive. For å bygge gjerdet, grave bakken ved innkjørselen til en plan overflate. Linje en rekke blokker sammen med oppkjørselen og stable en annen blokk rad på toppen av først. Fest loddrett blokker med vanntett konstruksjon limet. Stable fest en annen rad eller to kvartaler, og lim fargerike glassflasker inne hver av blokk åpningene design spennende. Når det er på tide å flytte gjerdet, sett en metall spade mellom blokkene å bryte forseglingen på limet.