Ideer for en ekstern dekk & Bar

March 16

Ideer for en ekstern dekk & Bar

Vil du ha følelsen av en luksus resort i din egen bakgård? Legge til en utendørs bar i dekk er en måte å gjenoppleve opplevelsen. Men det er mer enn bare å legge til en tabell og en kjøligere. For å virkelig fange det friluftsaktiviteter, bør du tenke utenfor boksen. Her er noen ideer for å få dem kreativ saften tilstrømmende.

Innfelt innebygd Bar

Det finnes en rekke "bar vogner" på markedet som kan få jobben gjort. Men for å virkelig transformere dekk, vurdere å bygge en innfelt bar. Dette er en fantastisk design alternativ der tilbake-bar området gikk ned om lag 24 inches eller så under resten av dekk. Dette tillater deg å være øye-nivå med sittende venner og familie mens du går rundt fikse drinker og henting brus.

Våt Bar

Ingenting er mer praktisk enn en arbeider vasken din bar. Selvfølgelig, kan VVS være dyrt oppgradering å innføre. Men det er utendørs synker tilgjengelig bare krok til en vanlig hageslange.

TV Hook-ups

Hvis du har noen gang kjørt kabel hjemme til et annet rom, så vet du hvor enkelt det er. Det er like enkelt å utrustning din bar med en kabel eller en satellitt-TV-uttak. Deretter, når du har en samling, bringe TV utenfor for en rask oppkobling. Siden bærer en liten TV utenfor er så arbeidskrevende som bæreveske øl, bør du har ingen problemer. Selvfølgelig, Hvis penger er ikke objekt, er det værbestandig TV på markedet som vil spare deg et skritt.

Bygge en Pergola

Pergola er en gitter-arbeid taket støttes av kolonner. De gir din bar skygge fra solen uten å gi alle en lukket i følelse. Du kan også tillate klatring planter å vokse gjennom espalier arbeid for en enda større oase følelse.

Utendørs takvifte

Hvis din barområdet har (eller har) et tak over hodet, og deretter installere et utendørs takvifte. Takvifte, som varemerke for noen luksusferiested utendørs bar, gir deg en konstant bris, og de forbedrer dekk bar erfaring. Det er mange stiler tilgjengelig, alt fra flettet Palm blader.