Ideer for en Bow Window dekker

November 22

Ideer for en Bow Window dekker

Buede vinduer er en vakker arkitektonisk aksent i alle rom, og et riktig kledd bue vindu kan være fokuspunkt av rommets innredning. Vindu gulvbelegg for buede vinduer trenger ikke følger kurven på å være vellykket, men vindusbehandling at aksent figuren kan legge av visningen. Når ideer for en bue vinduet dekker, bør du holde tankene både estetisk appell og andre saker som personvern og lys filtrering.

Montere myk gesimsen

I vinduet dressing språkbruk er gesimsen et rammeverk som er montert på veggen over et vindu eller windows skjule gardin maskinvaren. Det kan være spesielt effektivt for en bue-vinduet som har liten veggplass mellom vinduene siden det er nesten umulig å henge personlige gardiner over hvert vindu når det er ingen vegg å holde stenger. Gesimsen hang seks inches over toppen av alle vinduer vil skjule individuelle gardinstenger og holde utseendet av en enkelt vindu. Henge personlige blindene over hvert vindu eller bruk utenfor montering for å henge blindene over to eller flere vinduer.

Egendefinerte traversering stang

Traversere stenger brukes vanligvis til å henge knip-pleated gardiner over rett windows, men du kan bestille skreddersydde buede traversering stenger å henge gardiner i hele bredden av bow-vinduet. Stenger er bygget med glidere som passer inn i et spor og kan flyttes ved å trekke på en draperi ledning. Gardinene åpne i én retning fra side til side eller fra midten og utover. Produsenter som Kirsch og Graber Bay tilbyr fleksible og buede traversering stenger som kan bøyd og kuttet til å passe dine egne vinduet konfigurasjon.

I stedet for hengende de typiske knipe-pleated gardiner fra traversering stang, prøv hengende sheers langs vinduene og en valance foran sheers på stang montert på baksiden av gesimsen. Du vil kunne tegne sheers bare som et vindu nyanse eller gardin, avslørende visningen for dagen og tilbyr en bit av personvern på kvelden.

Slå en sløyfe-vinduet til en vindu krok

Hvis vinduet bue er bygget over en vindusete eller vindu hylle, kan du vurdere å snu den til en koselig vinduet krok med en enkelt vindu hang over hele åpningen. Istedet for prøver å følge kurven på veggen, montere maskinvaren på veggen utenfor kurven og henge en stang over åpningen. Når teppet trekkes, blir vinduet bue en herlig liten skjulte krok for meditasjon eller lese.