Ideer for Dome Carport dekker

January 27

Enten du allerede eier en kuppel carport eller du tenker på å kjøpe en, kan dekselet du gjøre eller ødelegge utseendet av ditt hjem eksteriør, spesielt hvis det kan sees fra gaten. Dome carport har en buet, kuppel tak, i motsetning til vanlige carport, som vanligvis har en flat eller spiss taket.

Bruke metall

Hvis du leter etter et grunnleggende dekke for du carport, bruke metall. Du kan kjøpe metall carport deksler i en rekke forskjellige metaller fra de fleste carport forhandlere. De fleste carport dekker kommer i nøytrale farger, som grå og hvit, men hvis du legger stil til ditt carport omslag, finner du et metall carport dekke i en annen farge, for eksempel blå. Hvis du ikke finner den ønskede fargen, kjøpe en utvendig maling ment for metall og Påfør et lag selv.

Prøv Vinyl

Hvis du leter etter et grunnleggende alternativ til et metall cover i lignende farger, prøve vinyl. Vinyl carport dekker ligner metal dekker i sin design, men vinyl varme ikke på samme måte metall gjør, holde kul bil. Vinyl dekker kommer i en rekke stiler, og du kan vanligvis kjøpe en på en carport forhandler.

Få stoff

For en endring av tempo, bryter den tradisjonelle metall eller vinyl carporten dekk ut med en mer breezy stoff-stil. Du kan kjøpe et stoff carport dekning fra noen carport forhandlere, eller lage en selv fra en vann og værbestandige stoff, som utvendig lerret. Bruk en enkelt farge eller stykke stoff et enhetlig utseende eller spice opp din utendørs mellomrom ved å klippe opp lerret og sy den til en ny design.

Går Natural

Hvis din carport brukes til å dekke en utendørs plass i stedet for som en carport, bruke carport rammen til opprette en pergola som utendørs struktur og gå naturlig. Forsterke strukturen i carport med ekstra metall eller tre, hvis nødvendig. Deretter vokse en rekke klatring planter langs bunnen av innleggene. Plantene vil klatre opp sidene av carporten, og du kan ordne dem akkurat slik du ønsker.