Ideer for dekk & Gazebos

June 23

Ideer for dekk & Gazebos

Er funksjonell tillegg til et hjem landskap - å gi rom for avslappende utendørs og underholdende gjester - dekk og gazebos kan være estetisk tiltalende landskap tillegg. Dersom du legger omsorg og behandling i dekk og lysthus design og layout, kan dekk og gazebos også øke videresalg verdien av ditt hjem. Hvis du tenker på virksomheten en dekk og lysthus prosjekt, finnes det flere ideer som kan hjelpe.

Dekk og lysthus plassering

Plasseringen av en kortstokk og lysthus vil ha en betydelig innvirkning på både funksjonalitet og stil. Når du installerer en kortstokk, er det mest populære alternativet å plassere strukturen direkte tilknytning til baksiden eller på siden av et hjem, slik at du kan enkelt gå fra din hjem ut på dekks overflaten. Men hvis du har et svømmebasseng i hagen din, installere en kortstokk ved - eller rundt omkretsen av - bassenget er også en svært funksjonell alternativ. Med lysthus, vil ideelt avhenge av størrelsen på din utendørs mellomrom. For eksempel vil et lysthus plassert i sentrum av forgård trolig overmanne andre landskapselementer og gi plass en rotete utseende. I kontrast, kan et lysthus plassert i midten av en stor hage tjene som et sentrum og hjelper bånd plass sammen.

Integrert dekk og lysthus

Hvis du par være åpne, mer ekspansiv stil med en kortstokk med et lysthus, installere et lysthus over en kortstokk dekket og mer intim stil et alternativ å vurdere. Du kan bruke primære dekksplass av en integrert dekk og lysthus struktur som salong eller solbadområde, kan du bruke feltet dekket lysthus som området mat eller bar. For best resultat, plasser lysthuset i hjørnet av en kortstokk, så det ikke klønete dele spacet dekk.

Matchende materialer

For å bringe samhold til ditt hjem og landskap, kan du prøve å opprette en kortstokk og lysthuset fra samme byggematerialet. Mest populære byggematerialer for dekk inkluderer naturlig gamle møbler, for eksempel cedar og redwood, og behandlet gamle møbler, som behandlet Douglas fir og sørlige gul furu. Mens cedar og redwood er vanligvis dyrere enn behandlet gamle møbler, de har også varmere, rødaktig farger og har naturlige motstand til fuktighet forårsaket sprekker, bøying og råtnende. Billigere gamle med behandlet møbler, sammenligning inneholder kjemiske konserveringsmidler for å øke motstand og har vanligvis hvitaktig, bleket opptredener.

Tilsvarende figurer

En annen dekk og lysthus idé som kan hjelpe deg visuelt tie et landskap sammen er å bygge en kortstokk og lysthus som har lignende figurer eller disposisjoner. For eksempel hvis du bruker en kortstokk med en standard rektangulær form, kan du bygge et lysthus med en firkantet form, som vil gjenta vinkelrett vinkler. Alternativt hvis du bruker en halvsirkelformet dekk, vil en sirkulær gazebo gjenta dekks naturlig kurvatur.