Ideer for bøndene bruker tre paller

August 28

Tre paller kan virke ganske ubrukelig ved første øyekast. Disse lamellbunn tre paller i utgangspunktet brukes når store bedrifter og produsenter som transport eller lagre varer på dem. De er så kastet til søppel eller venstre å sitte i hauger på selskapet mye. Paller, men flott for en rekke bruksområder rundt gårder. Bruksområder for paller er ubegrenset og måter å holde høy og korn tørr og fra gulvet å bruke som plenen pyntegjenstander og innredning.

Ved

Hvis du har noen frakt paller du vil bli kvitt, kan du bryte dem ned og bruke dem som brennende tre. Bruke dem for bål og vedfyrte ovner. Dette er en oppfinnsom måte å bli kvitt rotet paller kan forårsake. Vil du fjerne neglene på pallen, som de kan være farlig og skadelig når rengjøring ut brann pit. Du bør også bruke hansker for å beskytte fra Splinter. Gjør at tre har vært brann behandlet og ikke kjemisk behandlet. Også sjekke lokale brennende lover hvis planlegger å brenne utendørs.

Beskyttelse

Du kan bruke paller beholde Baler høy og halm på låven gulvet. Dette vil beskytte det fra samle fuktighet som kan forårsake en rekke problemer, inkludert mold. Siden høy og halm er viktig stifter på farmen er det svært viktig å holde dem tørre. Du kan også bruke paller å holde fôring og vanning trau av bakken, beskytte dem fra insekter og skitt. Vil du legge pallene ned flat og dekke med kryssfiner for en selv-plattformen. Dette vil også hjelpe beskytte gulv og gjør rydde opp og flytte raskere og enklere.

Plenen pyntegjenstander

Hvis du er en bonde en kreativ touch, kan du bruke paller for å hjelpe deg i mange håndverk og oversiden ideer. Hvis du bryter dem ned, fjerne neglene og sand gjenværende styrene, de gjør stor innsats for utendørs hage inventar som hengende kurver (installere en krok først) eller montering objekter som utendørs klokker og temperaturen målere. Siden de er pusset, er de enkle å male også. Husk de ikke er laget av største kvalitetstre, så flekker ikke nødvendigvis produsere en høykvalitets utseende eller produkt.