Ideer for barnas vegger

October 29

En enkel måte å sprite opp barnas soverom er av dekorere veggene. Hvis du er på et stramt innredning budsjett, vær kreativ med litt maling og sjablonger. Vegg dekor er også en ideell måte å legge en pop farge på en kjedelig, nøytral-hued space. Vurdere barnets interesser, hobbyer og favoritt farger når du bestemmer på vegg dekor.

Peel-og-Stick dekaler

En av de enkleste måtene å kle seg en vanlig vegg er å dekorere det med peel-og-stick dekaler. Hendig dekaler er avtagbart, som vil tillate deg å kontinuerlig oppdatere et barns soveromsveggen som han blir eldre. Dekaler er tilgjengelige som appliques, kantlinjer eller scener. Bruk barnets interesser som utgangspunkt når du velger decal innredning. Lunefull, vibrantly-hued dyr silhuetter, som giraffer, flamingoer, apekatter og alligatorer, er ideelle for et lite natur-kjærlig barn. Behandle en ung jente å pastell rosa og lilla-hued fairy prinsesse design eller blomst mønster. Andre decal ideer inkluderer stranden, verdensrommet, bugs, sport, tegneserie, safari og tog-inspirerte mønstre. Opprette en hele scene med flere forskjellige dekaler.

Malte veggmaleri

Hvis du er kunstnerisk, male et Frihånd veggmaleri på barnets veggen. Du kan også bruke sjablonger for å lage livaktige scener og bilder på en soveromsveggen. Før du starter veggmaleri prosjektet, velger du et tema, regnskog, stranden, magiske slottet eller zoo. Bruke vibrantly-hued maling for å forvandle en kjedelig vegg til en eventyrlig landskap. Levende lakkfarger gjør bildene synes å "pop" av veggen og gir et visuelt stimulerende erfaring for barn. Dimensjon med Svamper for å lage alt fra fluffy skyer til skum snødekte bølger. En annen måte å opprette et veggmaleri er ved hjelp av en overhead for å projisere en sporbar bilde på veggen; resultatet blir en profesjonell kvalitet vegg design.

Kreativ dekor

Dekorere barnets soverom vegg med innrammet bilder, speil og kunstverk er raskt og enkelt, men vil opprette en stor innvirkning. Som et kreativt prosjekt, kan du spørre et barn å opprette en dekorert speil eller bilderamme for å henge på veggen. Bruk lim for å koble skjell, fargerike knapper, flat-støttet perler eller rhinestones rundt omkretsen av en vanlig tre speil eller ramme. Tilpasset dekor elementer vil legge et personlig preg til veggene. Ramme og henge et par stykker av barnets egne kunstverk som kreativ inspirasjon. Tillegg til temaet kunst, heng en stor tavle utstyrt med fargerike kritt å oppmuntre barna til å forbedre og utvikle sine og håndskrift ferdigheter.