Ideer for badestamp kortstokker

April 19

Ideer for badestamp kortstokker

Innlemme en badestamp i dekk designet for å opprette en sann oase like utenfor døren. Badestamper, på grunn av sin størrelse, kan overvelde en kortstokk uten nøye planlegging. Velg en badestamp passer til størrelsen på din gårdsplass, og inkluderer lagringsplass for håndklær og andre forsyninger og en tabell slik at du har et sted å hvile mat og drikke.

Tolags dekk

Installere en tolags dekk for å opprette flere uteområder og plass badestamp. Plasserer badestampen på første nivå, og bruke andre nivå dekk for å gi sitteplasser, skygge og personvern. Slik at gjestene kan dvele ved å opprette en sitteplasser eller spisestue på øverste nivå. Legge til en permanent sitteplasser installasjon, for eksempel innebygde benken. For ytterligere funksjonalitet kan du bygge en lagringsplass benk seter som løfte åpen. Forener fargerike puter og puter i slitesterk utendørs stoff for en festlig berøres.

Innlemme en Pergola

Vurdere loddrett avstand, samt vannrett når du utformer et dekk og badestamp område. Bare bygge ut, bygge opp. Innlemme en pergola i dekk design til personvern samt arkitektoniske definisjonen. Søyleganger kan utsmykkede eller strømlinjeformet og enkel. Fordi Pergola har åpne topper og sider, tillater de fri flyt Air samtidig som en bit skygge. For ekstra solbeskyttelse, oppfordre klatring vinstokker å vokse opp og rundt pergola; Ivy eller blomstrende clematis gjøre attraktive valg.

Bygge rundt badestampen

Fullt innlemme badestamp i dekk ved å opprette dekk rundt boblebadet. Bestemme badestampen ønsket plassering og begynne å bygge dekk rundt. Badestamp i-dekk vil se sømløs og mer organisk enn plassert på toppen av dekk. Sørg for å gi rikelig rom under dekk for ventilasjon og alle nødvendige rørleggerarbeid og elektriske komponenter. Du må også kontrollere at du har tilstrekkelig gjennomgangen plass bør helst badestampen trenger reparasjon.