Ideer for å skjule utenfor søppel bokser

October 21

Ideer for å skjule utenfor søppel bokser

Utendørs søppelbøtter tjene en funksjonell hensikt, men ofte tar bort fra den curb klagen på hjemmet. Dekorative metoder for å skjule søppelbøtter holde landskapet ser flott samtidig gir søppelbøtter å bo i gården. Med en av metodene forkledning, la plass tilgang søppel bokser og fjerne dem ved behov.

Gitter

Lattice er en av de enkleste skjule søppelbøtter. Materialet er rimelig og attraktivt. Du kan enkelt lage en gitter surround for søppelbøtter bruker to av fire styrene som innlegg. Fest gitteret innlegg rundt tre sider av søppel kan. La den andre siden åpen eller bygge en gate i tilfelle du trenger å hjulet søppelet kanne ut av området. Voksende klatring vintreet planter på papirkurven kan omgi kler seg gitteret og bidrar ytterligere skjule søppel bokser. Du kan også male gitteret for å gjøre det blander seg med huset farge eller utendørs omgivelser.

Busker

Busker og busker tilbyr en naturlig barriere for søppel bokser. Buskene blanding i landskapet, legge til flere grønne i. Velg en busk som vokser høy nok til å skjule papirkurven bokser. Merk begge hvor høy buskene vokse og hvor bred. En busk som er lett å trimme kan du kontrollere størrelsen på denne live søppel kan barriere. Eviggrønne busker er ideelle for en helårig barriere. Blomstrende busker kan legge til en visuell interesse og behagelig lukt til papirkurven kan området. Holde inne sinn mengden sollys i området når du velger riktig busker.

Vegg

En murstein eller stein tilbyr en mer permanent struktur for å skjule søppelskuret utendørs. Det finnes flere typer murstein og stein på oppussing butikker å bygge en vegg for søppel bokser. Velg en stein som fungerer med resten av landskapsarbeid. Dette hjelper strukturen blande med omgivelsene enn stikke ut og trekke mer oppmerksomhet. Som andre alternativer, bør du la en side åpen eller legge en gate så du kanne lett adgang søppel bokser.

Skur

Kaste en liten bakgård tilbyr en funksjonell lagringsområde for søppel bokser og andre utendørs verktøy. Et skur beskytter også søppelet kanne fra vaskebjørn, hunder og andre dyr i området som kanskje prøver å få til søppel. Du kan også lagre andre utendørs utstyr som en gressklipper, hage verktøy og sportsutstyr i skjulet. Oppussing butikker selger små skur ideelt for dette formålet. Du kan også lage din egen bakgård kaste hvis du vil spare penger eller tilpasse plass.