Ideer for å organisere garasje skap

May 16

Hvis du er heldig å ha bygget i skap for garasje lagringsplass, er sjansene de kan brukes mer effektivt med litt planlegging og smart re utnyttelse av plassen.

Gruppen med et formål

Garasjen har ulike bruksområder, og forskjellige mennesker i din familie vil bruke den for andre formål. Hvorfor ikke gi hvert familiemedlem en del av skap spesielt for sine garasje lagret elementer? For eksempel holder mamma henne laging forsyninger og hagearbeid verktøy i en regjering, mens en annen er eksklusivt for fars elektroverktøy og golf utstyr. Bruk også merket klar plast skuffer med hjul på bunnen for enkel transport bil eller soverom behov for barnas sportsutstyr, minnesmerke kar og vinterklær. Disse karene kan stables på hyllene i en dedikert skap, med det mest brukte badekaret (som sportsutstyr) på øyet og minst brukte karet (vinterklær, for eksempel) på toppen. For å feste med planen, male dørene med tavla maling slik en lett å endre etiketten kan skrives på å hjelpe alle husker hva som foregår der.

Bruke hyller

En smart måte å holde små Maskinvareelementer som spiker, skruer, nøtter og skiver gruppert sammen og brukervennlig tilgang i et skap er å bruke en samling av glass festet til bunnen av en hylle med lokk. Samle opp lite glass glass, som de lagring pickles eller oliven, til små babymat glass. Vask og fjerne etiketter, men holde lokkene. Fjerne en hylle som sitter i øyehøyde og montere en drill, små skruer og muttere, en hammer og en syl. Nå måle og markere for skruehullene slik at omtrent en tomme mellom hver jar. Bore hull i sokkelen, en for hver glasset, og deretter stikk et hull i midten av glasset lokket med en hammer og syl.. Sett skruen gjennom lokket og deretter opp i sokkelen, sikre toppen med mutteren. Glasset kan fylles med noe lite maskinvare stykker du ønsker, så skru glasset på lokket. Resultatet er en hengende hage glass holder brikkene gruppert sammen i øyehøyde og lett tilgjengelig.

Kle døren

Det er ofte ubrukt plass i garasjen skap mellom lukket døren og sokkelen. Gjør alle deler av kabinettet ditt fungerer for deg ved å installere enkel å bruke cork torg, tilgjengelig hjemme forbedring butikker. Disse selvklebende rutene laget av komprimert cork materiale er perfekt for baksiden av et skap døren. Koble ruter i linje eller rutenett med firkanter i midten av døren helt til gulvet. Bruk enkle stifter eller push pins for å henge hagehansker, strikk snorer, frø pakker, sakser, elektriske tape ruller og en rekke andre små elementer som ellers kan gå tapt i en useriøs skuff.