Ideer for å kjøre gjerder

November 5

Ideer for å kjøre gjerder

Gjerder er viktig for merking egenskapen linjer og holde ting innenfor eller utenfor grensene til et verksted eller eiendom, samt snitting av egenskapen for slik bruker som styrke landskapsarkitektur beskytte hager, blokkerer utsikt, sikring svømmebassenger, opprette hunden områder og holder husdyr. Det er mange mulige måter å kjøre gjerder, basert på typen skal inngjerdet og type gjerde skal brukes.

Menneskeskapte gjerde

Gjerder kan være laget av tre, metall, rock, plast, wire - selv lerret. Materialet du vil være basert på gjerdet og estetiske innstillinger. For eksempel hvis du ønsker et metall gjerde, og skjønnhet er ikke en viktig bekymring, er en lenken koble sammen gjerde sannsynligvis et godt valg. Disse gjerder er stabile, pålitelig holde dyrene og folk inn eller ut, og er relativt billig å sette opp. Hvis utseendet er viktig, kan du foretrekker en egendefinert gjerde laget av jern eller stål. Fekting som smijern er attraktive og pålitelig, men kostnadene er mye høyere. Lignende betraktninger av kostnader, utseende og styrke gjelder andre typer materialer.

Naturlig gjerde

Naturen selv, med hjelp av noen pleie og design fra deg, kan noen ganger skape et nyttig gjerde eller Vis barriere. Hekker eller noen typer trær kan plantes langs kanten av et område beskyttes. I tid vil de vokse en tetthet og høyden som effektivt skaper et levende gjerde. Denne typen barriere legger ofte til vakre eiendommen og nabolaget, som blander med miljøet rundt. Men ta disse naturlige gjerder tid til å vokse, så de kan være nyttig hvis du må gjerdet umiddelbart.

Plasseringen av gjerdet

Det finnes en rekke måter gjerder kan brukes i hjemmet. Forgården skyldes inngjerdet for sikkerhet og personvern, foran portene plassert for å gi begrenset tilgang for biler og folk. Imidlertid er foran-verftet fekting forbudt av mange nabolaget foreninger, som det skaper en atskilt følelse i nabolaget. Noen huseiere også foretrekker å se på gaten eller verksted, i stedet for en visning-blokkerende gjerde. Noen ganger lav gjerde av ulike design er valgt for front yards fordi de er enkle å se over men fortsatt opprette en for folk og holde de fleste dyr av gården.

Bakgården gjerder er mer vanlig i nabolag. Netting valgt er ofte minst 6 fot høy å nekte dyrene og folk lett tilgang til baksiden av et hus. Materialet for bakgård fekting ofte er valgt å forbedre utseendet på hjemme så mye som for stabilitet.

På større acreages, kan splittet rail gjerde eller andre tre gjerder brukes i en rekke design merke egenskapslinjene eller linje innkjørsler eller hager, mens høyere metall gjerde kan brukes i områder der mer sikkerhet er nødvendig.