Ideer for å dekorere hagen din

October 2

Ideer for å dekorere hagen din

Dekorere hagen din er personlig. Du hagen din til din egen smak og kreativitet, men på samme tid du vet det din gårdsplass er en svært viktig faktor i det helhetlige utseendet på huset. Så ta deg tid til brainstorming Slik Dekorer ditt på en måte som ser flott og at du elsker.

Sitteplasser

Legge sitteplasser som en bakgård kan være en fin måte å gjøre den mer funksjonell og kan gi insentiver til å komme ut der og nyte den. Du kan gå all-out og bygge en patio, dekk eller lysthus opprette sitteplasser for mange. Men kan du også bare legge en canopied hage swing stol i hagen din. Både gjøre en gårdsplass ser innbydende og gi deg en grunn til å komme seg ut og nyte din eiendom.

Sesongmessige dekorasjoner

Hvis du liker å dekorere hagen din, men ikke vil forplikte til permanent alvorlige endringer, legge noen sesongmessige dekorasjoner. I vinterferien sesong, legge til lys, snømenn eller religiøse viser. Under midten til slutten av oktober, legge til spindelvev, skjeletter, flaggermus, gresskar og flere trær og hager i din hage.

Plante en hage

Fleste tenker på å ha en hage i bakgården, som kan være flott, men en liten hage i forgården kan bidra til å forbedre utseendet på gården. Du kan plante en blomsterhage, selvfølgelig, men du også kan plante en liten grønnsakshage eller urtehage foran.

Livløse objekter

Livløse objekter krever mindre vedlikehold enn midlertidig dekorasjoner eller hager. Bruker dekorative knust rock for å dekorere hagen din, eller installerer noen statuer eller en funksjon som en gate eller espalier. Vann funksjoner kan være vakker, men de krever vedlikehold.