Ideer for å bygge en enkel kortstokk for Grill

April 12

Ideer for å bygge en enkel kortstokk for Grill

Lukten av matlaging kjøtt og grønnsaker wafting gjennom uteluften er en tiltalende tanke å grille entusiaster. Plassere grill på et dekk er en ideell beliggenhet som gir enkel tilgang til den innendørs samtidig flammene på trygg avstand fra huset. Hvis du bygger dekk selv, er sjansene du leter etter en enkel løsning. Det finnes en rekke ideer å huske på under dekk byggeprosessen.

Bygningen forberedelse

Forberedelse er en av de viktigste tingene du kan gjøre før begynnelsen konstruksjon på dekk din enkle grill. Et dekk som er bygd direkte ut av bakken er en av de enkleste alternativene du kan gå med, som skinner, skritt og innlegg er ikke nødvendig. Forbered bakken under området ved å gjøre det så nivå som mulig. Plasser et lag med grus eller småstein under og merke av området der dekk grenser vil bli plassert bruker spraymaling eller flagg plassert i bakken.

Patio tillegg

Hvis du har en inngjerdede terrasseområdet knyttet til huset, det kan tilby et sted for utendørs servering og unngå feil, men bruker en grill i dette området er ikke en trygg idé den vedlagte naturen. I dette tilfellet kan du bygge en enkel kortstokk som festes til fronten av utendørs patio gir en område beregnet for grill. Denne typen enkelt dekk kan nås ved å legge en dør på utsiden direkte fra terrassen. Holde dekk så liten som mulig for enkelhet, men sørg for å gi plass for grill og en eller to personer. Du kan også inkludere en forberedelse området i form av en benkeplate.

Karakteristiske plassering

Når grilling, kan du lett tilgang til kjøkkenet, men dette er ikke alltid nødvendig. Hvis du har et særpreget sted på eiendommen som er borte fra huset, for eksempel en dam eller ekstraordinær utsikt, kan en enkel kortstokk bygget på bakken gi et ideelt sted for grilling og utendørs servering. Siden dekk kan være mer utsatt for elementer som regn og vind uten å være festet til et hus, bygge en liten ly der grill kan holdes når den ikke er i bruk.