Ideer & bilder for Front-Yard landskapsarbeid

November 20

Ideer & bilder for Front-Yard landskapsarbeid

Om å etablere et forgård landskap fra grunnen av eller revamping en sliten en, skal du koordinere curbside design med til home's style. Du kan velge å vedta en formell eller uformell design, installere det meste plenen med noen foundation busker eller implementere en hage inkludert en rekke urter eller en gårdsplass med en stor mengde hardscape - stein, murstein, etc. Det er mange nettsteder og bøker med fotografiske eksempler for å komme i gang.

Et godt førsteinntrykk

En godt bevart forgård øker verdien til hjemmet ditt. Planter skal trimmes, hagen senger luket, tilstrekkelig vanning skal skje og gamle plantings og mulch bør erstattes når de begynner å avlede oppmerksomheten fra ryddighet av verftet. Gården er å lede besøkende på døren ved å installere en gangvei til døren, bygge en bue over det, maleri døren en iøynefallende farger og sette i fokal belysning for nighttime gjester. Blomstrende planter vil trekke øyet av forbipasserende og legge spenning til forgård. Det er viktig å holde kantene på plenen trimmet og fjerne døde blomster og døende blader. Å plassere en pond langs din foran gå oppretter hvit støy og et samlingspunkt for besøkende.

Gå Lawnless

Handel tradisjonell plen-sentriske forgården for en design som fokuserer på en rekke sengetøy planter, trær og busker. Dette er en flott måte å frigjøre hagearbeid plass for spesielle planter hvis du har en liten hage. Velge planter som vil være attraktive fra gaten og inne i huset. Variere anlegget høyder å skape interesse og husk å ta valg som vil holde grøntområder og farge i hver sesong. Først tenkt hvor dine stier og hage grenser vil være. Deretter bestemme plassen som trengs til hver plante før du begynner å plante. Trær gir høyde mens busker myke fundamentlinjene som vanskelig og definerer en hage seng. Bruk mindre anlegget valg, blomster og urter til å fremheve foran-tunet design.

Rev opp bremse Attraktivitet

Store løvtre trær er et pluss i forgård legge nyanse som vil holde din hjem kjøligere. Busker som kan trimmes lineær design og kurver opprette strukturen i hagen din som vil holde landskapet veldefinerte og legge en aura av enkelhet. Legg personlighet og oppmerksomheten-får strøm med blomster og variert vegetasjon teksturer. En vann-funksjonen, som en fontene eller dammen og skulptur gjør en positiv design uttalelse. Brosteinsgater, gamle murstein, skifer, skifer eller selv glassperler legge til hagen senger og veier litt forskjellige.

Inspirerende fotografering

Leter du etter et utvalg av forgård landskapet ideer å inspirere deg og gjøre du ønsker å gå videre i å forbedre din gårdsplass? Det er mange nettsteder og bøker å velge mellom. YardShare.com, Front-veranda-ideer-og-More.com og landskap-løsninger-for-You.com tilbyr vakre fotografier og tips for å få dine kreative juices strømmer. (Se ressurser 1, 2 og 3) Tre førsteklasses bøker du kan finne på din lokale bokhandel eller bibliotek eksempler på "Front Yard hager: vokser mer enn gress," "Taunton's Front Yard Design boken" og "Artful hagen: kreativ inspirasjon for landskapsarkitektur." Alle har hundrevis av billedlige representasjoner av kreative landskapsforming og ideer om hvordan å komme i gang.