Ideer å innrede en uteplass

October 13

En bakgård terrassen tilbyr utendørs levende plass som kan brukes for underholdende og fange strålene hele sommeren lang. Ved møblering plass, bør du vise den som en forlengelse av ditt hjem og velge stykker lik de i stue og spiserom, som et bord, kjærlighet sete og lenestoler. Den viktigste forskjellen med terrassen møbler er materialer å gjøre det. Det finnes flere attraktiv, slitesterkt alternativer for patio møbler, så bør du finne stykker som passer din gårdsplass stil.

Tre

Møbler er en tradisjonell alternativ for møblering en uteplass. Klassisk utseende og rene linjer, tre koordinater med en rekke dekorere stiler og er tilgjengelig i mange former, som patio bord, stoler, Adirondack stoler og siden tabeller. Flere typer tre brukes for patio møbler, teak, og sedertre som to av de vanligste alternativene. Teak møbler er vanligvis dyrere, men kan gi et elegant utseende for patio. Press-behandlet tre er et billigere alternativ og kan males for å gi den en mer elegant, dekorative utseende.

Smijern

Hvis du vil opprette en sofistikert for uteplass, er smijern patio møbler en svært dekorative alternativ at ofte funksjoner buet eller bla detaljering. Som tre, utførte patio er iron møbler tilgjengelig i en rekke former, inkludert tabellen, lenestoler, salongbord stil og benker. Puter brukes ofte med smijernsmøbler å gjøre den mer behagelig og legge en pop farge til din gårdsplass. Smijernsmøbler er vanligvis dyrere, så hvis du har et mindre budsjett, investere i en bistro-stil tabell angitt i stedet for et stort bord. Det hovedavdeling ulempen å bruke smijernsmøbler utendørs er at det er utsatt for rust. For å unngå problemer, Kjøp behandlet smijern som har vært forseglet med et pulver lag å hindre rust. Kjøpe dekker for smijern patio møbler er fortsatt en god idé, skjønt, så du kan beskytte det under tunge rainstorms.

Flettet

Kurvmøbler kan gi en mer casual utseende for patio men fortsatt har en klassisk følelse. Du finner en rekke flettet stykker, for eksempel stoler, lenestoler, rocker og seilfly. Flettet bord og sofaer er også tilgjengelig. Som med smijernsmøbler puter er en komfortable tillegg wicker møbler elementer, så legge noen brightly farget eller mønstret puter for visuell interesse. Hvis du ikke har en overbygd uteplass, kan regn og fuktighet være et problem for flettet. Velge harpiks kurvmøbler hvis du har en åpen patio fordi det er fuktighet motstandsdyktig og mer slitesterk enn tradisjonelle vidje.

Aluminium

For en budsjett-vennlig, slitesterk patio møbler alternativ være aluminium beste alternativet. I motsetning til mange andre typer patio møbler er aluminium elementer svært lett, noe som gjør dem enklere å lagre over vinteren eller under stormer. To forskjellige typer aluminium møbler er solgt: støpt aluminium og ekstruderte aluminium. Støpt aluminium har en lignende opptreden å smijern, men er mye billigere. Ekstrudert aluminium brikker pleier å ha en tykkere, tyngre utseende. Men er begge typer aluminium patio møbler rust-proof så du ikke trenger å bekymre deg for dem å bli våt. De er også enkle å rengjøre også.