IceStone Countertops skal tettes?

July 7

IceStone benkeplater er konstruert av resirkulert glass i betong. Benkeplater er kommersielt produsert og markedsført som et miljøvennlig underlag benkeplater, bordplater og gulv. IceStone er tilgjengelig i mange farger og kan kuttes til.

Resealing IceStone

Ifølge produsentene av IceStone, er benkeplater forseglet når installert av deres autoriserte produsenter. Etter installasjon foreslår de hus overvåke countertop. Hvis en dråpe vann skjemaer ikke lenger en perle må overflaten være forseglet. De foreslår at resealing må gjøres årlig.

Produserer av IceStone anbefale en vannbasert tetningsmasse som Aquamix gjennomtrengende Sealer, kompis Rhodes nasjonale se Sealer eller skuddsikre Sealer.

Hvis en IceStone countertop brukes, kan utendørs spesiell omsorg være nødvendig. Hvis overflaten weathers til punktet det er glatt, kan overflaten sandblåst og forseglet.

Det er andre omstendigheter som kan kreve resealing en IceStone countertop snarere enn en gang i året.

Varme kjeler plassert på en IceStone countertop vil ikke skade countertop men vil skade tetningsmasse der kjelen er plassert. Hvis overflaten rengjøres med en ammoniakk eller blekemiddel-baserte renere kan det skade tetningsmasse. Huseiere bør unngå forlate syrer, stoffer som søler eddik eller sitron juice på telleren for lengre tid. De vil ødelegge tetningsmasse.

Mens IceStone benkeplater er holdbare, krever de noen vedlikehold. Produsenten foreslår en daglig rengjøring med en mild såpe og vann blanding og applikasjonen et tetningsmiddel når det er nødvendig eller muligens årlig.

Mer på IceStone

IceStone benkeplater er produsert i Brooklyn, ny, og sendt til autoriserte distributører installert som plater. Hver plate er 53,5 tommer bred x 96 inches lang og 1,25 tommer tykk. En 2-av-3 fot skive av IceStone ville veier nesten 100 pounds.

Produktet brukes i lignende programmer som kvarts eller marmor, men har fordelen av å være produsert av resirkulert materiale. Ifølge informasjon fra produsenten, omtrent 70 prosent av vekten av produktet er resirkulert innhold. Bruk av resirkulerte materialer kan også mer konsekvente farger enn en brytes materiale.

IceStone påpeker at sine overflater ikke inneholder noen petrokjemi, forhindrer den fra falming fra direkte soleksponering. Selskapet hevder de er "kjemisk godartet og 99,5 prosent uorganiske."