IBM blad Chassis komponenter

June 28

International Business Machines (IBM) er et amerikansk selskap som har hovedkontor i Armonk, New York, og den spesialiserer seg på datateknologi og konsulenttjenester. Det gjør også servere som IBM bladserveren, som er en type av minimal server for å spare plass. Hver av disse bladservere kommer med forskjellige komponenter og funksjoner. Chassiset er rammen av serveren, og det omslutter de fleste datamaskinen komponentene.

T-modell

IBM BladeCenter T modellen har enten opp til 4 Gb Ethernet eller 2 fiberkanal og 2 Gb Ethernet switch-moduler. Den kommer med et kabinett som passer en 8U server rack, og det har en redundant strømforsyning modul, som gir opptil 1300 watt. En redundant strømforsyning er en strømkilde i tilfelle strømbrudd. Du også motta opptil fire byttes makt levere moduler, som lar deg endre komponenter på datamaskinen uten å deaktivere den. IBM BladeCenter T-modell har kalibrert vektor Cooling system, som holder komponentene kjølige, og strekker seg samlet levetid.

Modell

BladeCenter S modellen kommer med maksimalt seks-bladserveren bay, og den er kompatibel med et 7U rack. Den har maksimalt redundante belastningsfordeling power supply komponenter, som lagrer strøm når du ikke trenger det, og frigjør den når du gjør. Det kommer også med opptil fire byttes effektmoduler og Gigabit Ethernet og fiberkanal modulene. Du får også en redundante svitsjen modul. Du har din valg av fortsettelsene avansert teknologien feste (SATANISK) eller serielt tilknyttet liten datamaskin System grensesnitt (SAS) datamaskin busser, opptil 12 av én type eller en blanding av disse bussene.

H modellen

Denne serien har maksimalt fire 2980 W hot-swap makt levere moduler og maksimum 14 blade server bukter. Du har også opptil fire redundante belastningsfordeling power supply komponenter, og den er kompatibel med en 9U-rack. Du har din valg av typen bro modulen bukter: bro, eldre og høy hastighet. H-serien serveren kan inneholde opptil fire av disse buktene, og disse bukter støtter Gigabit Ethernet, virtuelle stoff, 8 Gigabit Fibre Channel, fiberkanal over Ethernet (FCoE) og InfiniBand.

HT modell

BladeCenter HT kabinett serien fungerer med 12U-rack, og støtter maksimalt 12 blade server bukter. Den kommer med maksimalt fire overflødig og byttes bytte komponenter og maksimalt fire hot-swap/redundant viftemoduler. Det holder maksimalt høy hastighet bryteren bukter, og den har overflødig flyttbare medier skuffer. BladeCenter HT kabinettet leveres med funksjonen hot swap midtplanet aktive komponenten, som skaper et stabilt miljø for en telekommunikasjon-kontor.