I hva klima appelsiner vokse?

August 5

I hva klima appelsiner vokse?

Appelsiner er blant de mest brukte fruktene i verden. Faktisk, er søte appelsiner singelen mest vokst arter av sitrusfrukter, vokser i deler av Asia, Europa, Afrika, Sør Amerika og Nord-Amerika. Mens flere typer appelsintrær eksistere, vokse de alle i lignende klima.

Opprinnelse

Selv om den faktiske opprinnelsen av oransje treet er ukjent, tror forskere at treet først vokste i Sør-Kina, nordøst India og kanskje Sørøst Asia. Frukten ble spredt gjennom middelhavsområdet av handelsmenn i skala og tidlig 1500-tall. Spanjolene introduserte til slutt orange til Sør-Amerika og Mexico på midten av 1500-tallet. Det er antatt at franskmenn introdusert orange til Louisiana, og derfra orange spredt over hele den sørlige USA.

Oransje treet

Appelsintrær avle vanligvis å være ca 25 feet lang, men flott alder, de kan komme opp i 50 fot høy. En fullvoksen treet har en avrundet krone slanke grener. Treet bærer velduftende blomster med hvite kronblad og rundt 25 pollenbærere med fremtredende gul anthers i hver blomst. Disse blomstene kan blomstre enkeltvis eller i klynger av to til seks.

Varianter

Begrepet søte appelsiner gjelder flere ulike arter av appelsiner, inkludert runde appelsiner, Valencia appelsiner, navle appelsiner, blodappelsiner og ananas appelsiner. Runde appelsiner utgjør flertallet av verdens oransje produksjon. Appelsiner er klassifisert av sesongen av modenhet og tilstedeværelsen av frø.

Klima

Appelsiner vokser i subtropiske klima som i Florida og deler av California. Temperaturen bør variere fra 55 grader til 100 grader Fahrenheit i vekstsesongen og 35 grader 50 grader i sovende perioden (vinter). Selv korte frost kan drepe en ung oransje treet. Tre hardførhet, varierer imidlertid med metodene rootstock og dyrking. Appelsintrær tendens til å vokse med en nedbør av 5 til 20 inches, men appelsiner er ofte vokst i områder får betydelig mer regn (opptil 60 tommer).