I bakken bassenget typer og fordeler & ulemper

March 9

I bakken bassenget typer og fordeler & ulemper

Svømmebasseng tilbyr et sted for familien å svømme i bekvemmelighet og privat av din egen eiendom. Over bakken bassengene er enkelt konstruert men ikke veldig sterk. De kan også være en eyesore, detracting fra ditt hjem estetisk verdi. Vurdere å installere en i bakken basseng for å nyte fordelene av et svømmebasseng uten at skjønnheten av hagen din.

Glassfiber

Glassfiber basseng montører opprette en svømmebasseng bassenget før du ankommer hjemmet. Når de kommer, de grave et hull i hagen din, hell sand inne og installere avløp. Etterpå vil svømmebasseng montører slippe bassenget bassenget i hullet. Byggingen er fullført i to uker.

Proffene

Glassfiber basseng krever færre kjemikalier og sjeldnere børsting. Det er ikke nødvendig å replaster eller erstatte fôr. Fleksibel og sjokk absorberende, flex glassfiber bassenger opp til 2 fot under jordskjelv.

Ulemper

Glassfiber i bakken bassenger har høyere opprinnelige kostnader enn andre typer.

Vinyl

Etter ankomst i ditt hjem, profesjonelle grave et hull og hell sand i bunnen. Bruke plast, metall eller tre, fagfolk sette vegger i hullet og dekke dem med vinyl.

Proffene

Vinyl-lined bassengene er billig og enkelt å rengjøre.

Ulemper

Vinyl-lined bassenger kan ta opptil 3 uker å installere, som er lengre enn glassfiber. Du må erstatte fôr hvert 10 år fordi det ikke er så holdbare som andre materialer.

Betong

Installert i etapper, krever en helles betong i bakken basseng planlegging utformingen, grave et hull og installere stål og VVS. Montører sette opp utstyret og bruke gunnite eller shotcrete. De siste trinnene inkluderer installerer flis og mestring, samt bruke en finish på interiøret.

Proffene

Fordi betongen er helles i flytende form, kan det ta på nesten alle utseende. Slitesterkt, betong i bakken bassengene er også egnet for områder med høye temperaturer og utvide jord. Videre er installasjon billig.

Ulemper

Disse bassengene ta opptil 12 uker å installere.

Gunite

Profesjonelle grave et hull i gården og bygge en ramme inni den med forsterket stålstenger kalles rebar stenger. Etter anvender en tykk, men glatt, belegg av gunite til rebar stenger, montører la stenger for 1 uke. Deretter legger de et puss belegg.

Proffene

Gunite i bakken bassenger er like sterk og passelig som betong bassenger.

Ulemper

Fordi gunite må stå i 1 uke før gips legges, kan gunite i bakken bassenger ta lengre tid å konstruere enn glassfiber eller vinyl-lined bassenger.