I bakken bassengene vs over bakken bassenger

May 5

I bakken bassengene vs over bakken bassenger

Når det kommer til bakken og over bakken bassenger, finnes det en rekke forskjeller. I ser på fordeler og ulemper av hver, kan det hende du overrasket over å finne ut hvor mye geografi spiller i svaret. Temperatursvingninger og generelle klima kan diktere som kan være mer fornuftig bassenget for regionen.

Typer

Det er i utgangspunktet to typer bassenger - i bakken og over bakken bassenger. Over bakken pool er bygget med paneler med glassfiber sluttet seg sammen med stål oppkvikkende og sitter på toppen av bakken, mens en i bakken bassenget er innebygd i et stort utgravde område som har blitt gravd ut, med store utstyr.

Fordelene over bakken bassenger

Over bakken pool tilbyr hus flere hyggelig fordeler. Over bakken bassenger er vanligvis en tidel en femtedel kostnadene for en tradisjonell i bakken pool. De er tryggere fordi alt du trenger å gjøre for å hindre unsupervised tilgang er fjerne bassenget stigen. Fordi over bakken bassenger anses vanligvis ikke permanente strukturer, de ikke vil forårsake din eiendomsskatt å gå opp og med alle nye fremskritt innen over bakken bassenger, alternativene er ganske variert. De er også et godt alternativ hvis du har en mindre verftet og ønsker ikke å miste den til et basseng.

Fordelene i bakken bassenger

Til tross for alle fordelene med en over bakken pool har det også sine ulemper. Fordi over bakken bassengene er vanligvis bare 4 fot dypt, dykking ikke er et alternativ, men med i bakken bassengene, kan de være opp til 10 fot dyp eller mer. Svømmere som liker å svømme runder skal ikke liker følelsen av mindre begrenset plass. Hvis du har en stor hage, kan du nyte en større uteplass og dekksareal som er bedre til rette for i bakken bassenger. Utformingen av en i bakken bassenget kan være nesten alt du kan tenke deg, og kan tilpasses for å passe til karakteren av huset, mens over bakken pool design er vanligvis mye enklere figurer. Hvis det er handikappet folk som ville være svømming, i bakken basseng har trinn ned i vannet, noe som gjør det til en mye lettere overgang å senke svømmeren i bassenget. Over bakken bassenger trenger en spesiell type rampe eller overnatting i dette forholdet.

Vedlikehold av over bakken bassenger

Når det gjelder vedlikehold, over bakken bassenger sør er en ulempe. Varmen fra Texas solen kan heve temperaturen i vannet 100 grader eller mer, forårsaker nedbrytning av klor og vekst av alger svært raskt. Dette løses må mer kjemikalier kjøpes å holde klor på ønsket nivå og å holde pH og syre i sjakk. De ekstra kostnadene inkluderer også høyere elektriske regninger fordi du må kjøre bassenget pumpen lenger. På den annen side, måtte nordstatene ta hensyn til frysepunktet temperaturer som kommer med vinter. En i bakken bassenget vil være mer utsatt for skade fra krefter kasteline bakken går gjennom under freeze- og thaw sykluser. Selvfølgelig med i bruk tiden er mye kortere i Nord, den kan balansere ut korte tidsperioden som elektriske regninger ville være høyere og offset prisen kjemikalier.

Vedlikehold av i bakken bassenger

Varmen kan være en grunn at over bakken bassenger ikke er så vanlig i Sør. I bakken bassengene varme opp i August, de holder relativt kjølig mot temperaturer på over bakken pool. Med bruk av ulike bassenget er klor bekostning ikke så ille som det en gang var. Det er salt systemer, der salt ionisert ved hjelp av en elektrisk strøm, og skiller i sin to deler, klor og natrium. Før du går tilbake gjennom pumpen og blir sluttet, klor holder bassenget rent og kjemper alger formasjon. Fordi salt vann systemet genererer bare mengden av klor behov, er basert på Datamaskinutgang, det ikke problemet med irriterte øyne som du har med en vanlig klor. Et system som dette ville ikke trenger ekstra klor tilsettes med mindre det var lov å bli lavt på salt og kjemiske balansen fikk ut av linjen.

Historie

I deler av landet har varme klima, spesielt i det sørlige USA, privateide utendørsbassenger i bakgårder eller hager begynte å bli populære i 1950. Racquet Club of Philadelphia klubbhuset har en av verdens første moderne over bakken svømmehaller fra 1907.The første svømmebasseng på et hav liner ble installert på White Star linjens Adriatic i 1907.

Egendefinerte sikkerhet dekselet ble oppfunnet i 1957 av Fred Meyer Jr av Meyco.