I bakken basseng rengjøringsinstruksjoner

April 15

Rengjøring en i bakken basseng krever en betydelig mengde tid hver uke under badesesongen. Planlegger bruker minst et par timer hver uke til oppgaven. Opprette en svømmer-vennlig miljø for venner og familie ved å holde bassenget fri for rusk, alger og mikroorganismer som kan føre til sykdom til de som i vannet.

Skimming

Bruk enten en håndholdt skimmer netto eller en montert på teleskopstav. Bruk nettet til å fjerne overflaten rusk som falne blader fra bassenget før de mette og synke å bunnen.

Bruke pole montert net å stå på kanten av bassenget og scoop ut rusk, eller holde den i hånden og forsiktig komme ut i vannet og gå rundt sakte og fjerne rusk uten å forstyrre den.

Skumme overflaten med nettet når den trenger det. Hvis bassenget er skyggelagt av mange trær, kanskje skimming må hver dag i enkelte deler av sesongen.

Tom kurver

Skimmer kurven fungerer som en automatisk skimmer netto. Sirkulasjon av vannet fra pumpen forårsaker rusk på vannflaten å flyte forbi skimmer, hvor enkel sugeevnen fra filtrering systemet suger i flytende insekter, blader eller andre elementer, hvor de er fanget i kurven. Omsider kurver fylle opp og styrken av inntaks avtar.

Tomme skimmer kurven regelmessig og tillater ikke kurv til å fylle opp til punktet hvor unødvendig avfall går forbi skimmer. Kast rusk i et område der det ikke vil tørke ut og blåse tilbake i vannet.

Desinfisere vannet

Bruke balansert kjemikalier til å rense bassenget. Klor brukes vanligvis som desinfeksjonsmiddel til basseng. Klor ødelegger mikroorganismer som bor vannet og gjøre du eller andre svømmerne syk.

Legg klorering produkter som er utformet for bruk av svømmebasseng, og teste vannet ditt med klor og pH testing kit å sikre nivåer er tilstrekkelig.Sjekk din bassenget to ganger per uke, og bruke nok klor til å bringe mellom 1.0 og 2.0 deler per million for best resultat, ifølge PoolCenter.com.

Legg brus aske å regulere pH nivåer til rundt 7.5, og bruke algaecide som trengs til å kontrollere vekst av alger i bassenget.

Børste og vakuum

Når regelmessig renhold kommer unna fra deg eller bassenget kjemi er deaktivert, begynner alger vokser på vegger eller gulv av bassenget. Bruke bassenget pensel og algaecide for å fjerne den.

Penselen ned sidene og gulvet i bassenget regelmessig å sjekke for alger vekst eller å feie løs rusk å en haug i bassenget for enkel støvsuging. Dedikere 10 minutter per dag til penselen ned bassenget, ifølge Lowes.com.

Bruk et basseng vakuum hekta filtreringssystem å suge opp noen løse rusk fra gulvet i bassenget og bassenget rene.