Hytte-stil vann funksjoner

July 9

Hytte-stil vann funksjoner

Hytte hagen er whimsy og undere. Blomstene mengden baner og bloom kontinuerlig hele sesongen. Nektar tiltrekker sommerfugler, bier og kolibrier. Solrike hjørnene produsere fargerike grønnsaker. Og en vann-funksjonen fullfører perfekt bakgård retrett. En liten hytte trenger ikke Niagara Falls eller Great Lakes i hagen. Velg en enkel design som passer din tilgjengelig tid for vedlikehold og passer karakter av landskapsarbeid. Tekopper og steinblokker er like god rør for vannet har i en hage.

Garden Room

Opprette rom i en overgrodd hage å etterligne en utendørs eiendom. Arbors syriner, wisteria og roser kan ramme en portal fra vegetabilske lappen wildflower og årlige retrett. Angi en forseggjort fontenen statue i et grunt basseng som det sentrale punktet i en blomsterhage, sett gjennom arbor. Jakten på gamle fontener i arkitektonisk berge eller land loppemarkeder. Bruk vintage murstein til kanten av bassenget. Hold det veldig enkelt og la bassenget unplanted, eller legge til noen vann hyacinths eller liljer å blande fontenen med omkringliggende blomsterbed.

Tekopp Birdbaths

En hage skal være full av små overraskelser, og de enkleste finnes uventede gleder for bevingede og vandre besøkende. Fest en gammel vannglass og skål til toppen av et slått innlegg, en stor stein eller et gjerde støtte. Fyll koppen og tallerkenen--med ferskvann og holde vannet oppdateres slik fugler og sommerfugler får rent vann å drikke. Selv små fugler vil abbor på cup rim for en drink om koppen er toppet så vannet er høy nok for dem. Angi halv et dusin teselskap stasjoner rundt garden for en sjarmerende visuelle og en praktisk sprut eller nipper sted.

Naturlig stein faller

En pondless fontene blir en hage stein i en liten foss en dappled hjørne i hyttens hage. Vann skaper en avslappet hjørne for sitteplasser, med musikalsk akkompagnement. Plassere steinen på en nedgravd dammen bassenget som holder en pumpe og kjøre PVC-rør fra bassenget til en utendørs tappekran så reservoaret er lett å fylle. En virkelig spektakulære effekt oppstår når steinen er boret gjennom og en levering pipe fra pumpen, med en bubbler fountainhead er tredd gjennom rock. Hold kildens utspring like under kanten slik det ser ut som vann pouring fra en kilde i rock. Eller bare koble en fleksibel vann rør til baksiden av steinen og skjule det med planter. Juster røret slik at vannet flyter over rock mot fronten og utslipp over kanten, tilbake i skjulte reservoaret nedenfor.

Magiske hagen veggen

Foran en hage gjerde med weathered stukk eller bruke eksisterende stukk veggen av en garasje eller potting skur. Legge rør i veggen for å levere vann til terra cotta eller malt keramiske boller som sitter under en tut. En liten topp bolle vil søl vann til større nedre bolle og ned en dam. Flis-toppet dammen veggen gir plass og dammen selv kan holde Gullfisk og vannplanter. Trener bougainvillea eller en blomstrende vintreet over muren og bland beholdere av villblomster og trellises av bønner og kaprifolium å omgi pittoreske oasis.