Hyssop blader

April 19

Hyssop, en urt som brukes for rensing og kulinariske formål, er tilgjengelig i ulike former. Blader av planten kan også brukes for ulike formål, og har litt forskjellige former og egenskaper avhengig hyssop.

Størrelse

Bladene av hyssop anlegget varierer i størrelse avhengig av hyssop variasjon. For eksempel har anis hyssop blader som er bare ca 4 inches lang og 2 inches i bredde mens bladene på den gule gigantiske hyssop kan vokse opp til 6 fot lang og 3 inches bredt.

Typer

Bladene av hver rekke hyssop er særegne. For eksempel bladene av den blå gigantiske hyssop er formet som et hjerte og har en sterk anis-lignende lukt. Omvendt, lilla gigantiske hyssop bladene er avlange, har en tynn tekstur og er forbundet med stilker som har fine hår.

Betraktninger

Hyssop blader er trygge å bruke i matlaging og gi savory retter en rik, minty smak. Bladene har en meget sterk smak, men og ikke bør brukes med hyssop blomsten, som bladene vil overmanne flower's smak. Hyssop bladene kan også gjorde til en te eller bakken i en grtomslag å behandle arr eller forkjølelsessår.