Hypericum Calycinum Habitat

February 28

Hypericum Calycinum Habitat

Dette urt - under sitt felles navn Johannesurt - har en kontroversielle rykte. I tidlige tider ble det brukt til sal av onde ånder og hekser. I dag er det spioneringen av herbalists som behandling for angst, depresjon, nyreproblemer, lunge lidelser og selv inkontinens. Noen herbalists tilordner antiviral, vanndrivende og antispasmodic egenskaper, mens andre bruker sin olje for nervesmerter og muskelspasmer. Tradisjonelle leger kan være skeptisk til disse påstandene. Uavhengig av johannesurts helsemessige fordeler, er det en attraktiv gul-blomstring, hardfør busk, utmerket som bunndekkende.

Beskrivelse

Hypericum calycinum er en rekke St. John's wort - en av hundrevis av hypericum familiemedlemmer. En løvbusk, den vokser til en firkantet figur, omtrent 18 inches i høyde og bredde. Det holder bladene i varme klima, men dør tilbake til bakken i kaldere de i vinter, vokser på nytt våren.

Habitat

Dette medlemmet av Hypericum familien er opprinnelig fra Sør-Europa og Sørvest-Asia. Det vokser mye i hele regionen siden den godtar en rekke jord typer inkluderer sand, mens foretrakk gjennomsnittlig, godt drenert jord. Hypericum calycinum liker full sol, men vil også vokse i skyggen, selv om det vil gi færre blomster det.

Reproduksjon

Denne Johannesurt bærer blomster som ligner vill roser, fem-petaled og flere inches i diameter. Blomstene vises enkeltvis eller i grupper på to til tre. De blomstrer fra juli til August, og i antikkens Roma og Hellas ble de kastet i branner av Sommersolverv festivaler. Anlegget gjengir fra blomsterfrø eller stammer og trives i vill eller dyrket med litt vann eller vedlikehold.

Bruker

Herbalists og mystikere tilordne mange helbredende egenskaper til St. John's wort planter. Navnet av familien - hypericum--er avledet fra gresk ord som betyr "makt over det onde" og indianere inngår det i deres religiøse seremonier. Mer mundanely på grunn av anleggets klar tilpasning til forskjellige habitater bruk gartnere Hypericum calycinum for bunndekkende og rock hager og stabilisere seg skråninger.

Trusler

Dette hardfør busk har ingen insekt problem som truer dens eksistens. Det er også gratis mest alvorlige sykdommer som anlegget. På den annen side, det har bevist invasiv og dens raske veksten kan true lokale planter.