Hydroseeding prosedyrer

September 21

Hydroseeding er en mye mer effektiv måte å plante. Smartere Homes.org definerer hydroseeding som plante som gjør bruk av en blanding av frø, vann og mulch. Blandingen kan også ha gjødsel eller andre ingredienser designet for å forenkle planting. Hydroseeding er en lettere alternativ å så tørre frø. Det kan også brukes på skrå bakken for å holde jorda på plass mens du venter vekst for å begynne. Tre viktige trinn er involvert i hydroseeding prosedyren som må følges for å sikre at prosessen er gjort riktig.

Jord forberedelse

Som med alle typer planting, må jord være forberedt først. Hydroseeding kan utføres i alle sesongen unntatt vinter. Prosessen bør begynne med fjerning av alle rusk fra området du skal hydroseed. Dyrke jorden, og Legg noen gjødsel som er nødvendig for å sikre vekst på den angitte egenskapen. Jord i forskjellige steder består ofte av ulike komponenter, og det er nødvendig å vite hva gjødsel vil øke sannsynligheten for vekst. Deretter bør egenskapen være gradert og jevnet slik søknad til en glatt overflate. Endelig jord bør komprimeres litt og gården skal være fuktet (landskap-America.com, 2009).

Blanding forberedelse og søknad

Det neste trinnet i hydroseeding involverer forberede blanding. Det bør bemerkes at hydroseeding ikke er for den uformelle praktisk personen fordi prosessen tar spesialutstyr. Selv om prosessen med hydroseeding er relativt billig, er spesialprogram utstyret svært kostbart. Det anbefales derfor at du stole på en profesjonell å hydroseed plenen (landskap-America.com, 2009).

Profesjonelt vil gi en blanding av frø og gjødsel noen type mulch. Hver avhenger svært klimaet, maskinen profesjonelt bruker, og personlige preferanser. Tre grunnleggende mulches kan brukes i hydroseeding. Først er 100 prosent papir-består mulch består av hakket opp avisen, grønt fargestoff og en skummende agent. Er det kombinasjoner av to andre typer mulch består av 100 prosent tre biprodukter. Når blandingen er utarbeidet, helles den i en maskin der det holdes under trykk før den brukes til egenskapen via en high-powered slange (landskap-America.com, 2009).

Tid og forholdsregler

Selv om hydroseeding tar vanligvis en kortere tid for spiring enn noen annen plante metode, ta visse forholdsregler å sikre hydroseeding prosessen er vellykket. Utgangspunktet bør plenen være vannet lett i tre til fire uker etter prosedyren er fullført. Dette bør gjøres mens prøver å holde overflaten jevnt fuktet. Hydroseed mulch vil bidra til å opprettholde fuktighetsinnhold på eiendommen. En tung rainstorm eller selv en liten regn på en skrå område kan imidlertid forårsake hydroseed mislykkes ved at de brukte kjemikalier og komponentene å vaske bort i kloakk. Vanligvis bør egenskapen være klar til å mow om tre til fire uker. Men det første året Hold høy trafikk av plenen, spesielt for de første to til fire månedene (landskap-America.com, 2009).