Hydroponic tomat problemer

June 15

Hydroponic tomater er dyrket uten jord, nøye kontrollert og balansert systemer av næringsstoffer, lys, vann og luft. Skjønt tomater dyrkes i en hydroponic system vokse større, raskere og med mer ernæringsmessig verdi enn de dyrket i jord, de er utsatt for en rekke problemer.

Lys mangel

Hvis tomater ikke får ca 18 timer per dag med blålig lys på en intensitet av rundt 1000 munn-lysene, vil de ikke vokse godt. En høy intensitet metall metallhalid lampe fungerer best.

Insekter

Mange insekter som skade tomater blomstre i hydroponic veksthus på grunn av naturlige miljøkontroller på sine befolkninger. Whiteflies, tomat frukt ormer, tomat pinworms, leaf gruvearbeidere, to-oppdaget spider mites og kål loopers er alle vanlige skadedyr av hydroponic tomater.

Infeksjoner

På grunn av de våte forholdene av hydroponics er tomater utsatt for en rekke bakterielle og virale sykdommer, som bakteriell canker og mosaikk virus. Disse forholdene også oppmuntre til spredning av sopp.

Kalsium mangel

Hydroponic tomater må oppbevares på en fuktighet under 70 prosent på dagtid under 80 prosent om natten, eller de kan utvikle kalsium mangel.