Hydrogenperoksid katten urin

January 16

Cat urin har en dyp og sterk lukt som de fleste av oss kan gjøre uten. Dessverre vil bare skjule lukt så det er ikke synlig til menneskelige nesen ikke gjøre mye. Hvis enda et snev av urin lukt forblir vil katten din gå tilbake til samme sted og urinere igjen og igjen.

Effekter

Kombinert med baking soda, bidrar hydrogenperoksid til å fjerne lukten av cat urin. Lukt er absorbert inn i bakervarer brus og fjernet når brus og hydrogen peroxide blir støvsugd. Følgende formel kan ta noen forsøk på å gjøre teppet helt lukt gratis; Når urin lukt er borte vil imidlertid ikke lenger forsøk fra din katten å bruke samme område.

Betraktninger

Kattene urinere ofte på hauger av Klesvask. Cat urin på klær lukter og er usunn. Hydrogenperoksid kan hjelpe i dette tilfellet. Bare bland en tsp. av Hydrogenperoksid med 1/4 kopp eple cider eddik og plassere den i vasken på riktig innstilling. To væske vil fjerne flekken samt lukt.

Fordeler

Ifølge Dr. David G. Williams, har i tillegg til fjerne katten urin lukt, hydrogenperoksid flere andre bruker som bidrar til å øke bukse vekst. Hydrogenperoksid er tilstede i regnvann og sin tilstedeværelse som gjør regn vann bedre for planter enn vann fra springen. Ifølge Dr. Williams, "H202 eller hydrogenperoksid reagerer med airborn giftstoffer i himmelen så de ikke kommer til bakken.» Han fortsetter med å si at den samme effekten kan opprettes av miksing 1 oz. av Hydrogenperoksid til 1 QT vann og gi det til potteplanter.

Funksjonen

Hydrogenperoksid er nyttig som desinfeksjonsmiddel og er effektive i å redusere bakterier skjuler i kattens søppel boksen. Cat urin og avføring etterlater bakterier. Disse bakteriene opprette katten urin lukt. Hydrogenperoksid er en oksidant kan drepe lukt-forårsaker bakterier igjen i boksen. Regelmessig rengjøring med hydrogen peroxide vil hjelpe redusere luktene og gjøre kattens søppel boksen langt sunnere.

Advarsel

Når rengjøring tepper med en hydrogen peroxide-løsning, begynn med en liten del. Det er mulig at hydrogenperoksid vil forandre fargen litt. Teste en liten del som ikke er godt synlig. Hvis fargen endres, kan det være best å bruke en alternativ renere.