Hydrert perler for planter

June 29

Hydrert perler for planter

Hydrating perler som er laget av polymer (molekyler som har høy molar massene), brukes som både funksjonelle og attraktive medier for plante ordninger. Polymer fuktighetsgivende perler (også kjent som vann perler og vann krystaller) er konstruert av polymerer som kan absorbere, lagre og deretter slippe vann, noe som gjør dem nyttige for plante dyrking og også for friske blomster.

Formål

Polymer fuktighetsgivende perler ligner glass kuler, men er betydelig lettere. Polymer fuktighetsgivende perler kan fungere som attraktiv jord erstatninger og også som kilder vann for friske blomster og planter. Perlene kan være grunnlaget for blomsterdekorasjoner, skyldes at perlene er både fleksible og myke, og også vil ikke føre til skade stammer under plassering. Fuktighetsgivende perlene er også farget og lyse, med refraktiv egenskaper.

Størrelse

Polymer fuktighetsgivende perler, har når de er tørre, en diameter på ca én åttende av en tomme. Når polymer fuktighetsgivende perler er hydrert deres standard størrelser, øke perler til om fem-åttende av en tomme i diameter, ligner på størrelsen på en marmor.

Forberedelse

Polymer fuktighetsgivende perler selges alltid i en tørr form. Som et resultat, er det avgjørende å legge minst en og en halv quarts av vann (for hver 10 perle gram) for vellykket plantevekst. For å oppnå full hydration, er det nyttig å bruke filtrert vann. Etter at vannet er lagt, det må være lov å stå for mellom fire og seks timer (for å oppnå 80 prosent hydration) og mellom åtte og 10 timer (å oppnå 100 prosent hydration). Det er også viktig å sørge for at alle overflødig vann er drenert bort etterpå.