Hybrid poplene i landskap

June 29

Hybrid poplene i landskap

Hybrid poplene valgt landskap er kjent for deres raske vekst og resultatet bruken velegnet som windbreaks og en rask løsning mellomrom som må dekke, ifølge North Dakota State University. Kald-hardy USDA hardførhet sone 3 og blomstrende i fullt sollys og fuktig jord, hybrid poplene kommer fra krysset Populus arter, vanligvis referert til som poplars og cottonwoods.

Carolina poppel

Carolina poplene (Populus x canadensis) er hybrid poppel trær kjent både for sine årlig vekst på opptil 18 inches samt deres sårbarhet canker sykdommen, ifølge Michigan State University forlengelsen, så dette treet er bedre egnet til hjem gartnere med innvielsen for konsekvent omsorg. Ta på en rund form, vokser dette treet til en høyde på 50 fot med en bredde på 35 fot. Vise grønne blader og iøynefallende blomster, er Carolina poppel hybrid trær moderat tolerant til tørke.

Nordvest poppel

Nordvest poplene (Populus x jackii) legge interesse å hjem landskapet med en gul-Guld høst løvverk farge som endres fra skinnende grønne. Disse hybrid poplene anses høy med en total høyde på opp til 60 fot og bredde på opp til 20 fot, ifølge regjeringen av Alberta jordbruk og jordbruksutvikling. Som mange poplars har Northwest poppel en svært rask vekst over 18 inches årlig, men dette gir seg til en kort levetid som er begrenset til 30 år. Viser grågrønn bark og 3-tommen-lang hårete knopper, dette treet har en rund form og tåler både tørke og delvis skygge.

Lanceleaf Cottonwood

Lanceleaf cottonwoods (Populus x acuminata) er hybrid poplene som tar på en mindre vanlige single-stammen vekst med en elliptisk form, ifølge Colorado treet koalisjonen. En høyere treet med en høyde på 60 fot og en spredning av 25 fot, treet er så kalt for bladene som viser en lance-lignende figur, eller de som kommer til et punkt. Med en glatt bark i en lys hvitaktig grønne gul fargetone, er dette hybrid poplar kjent for solid veksten, noe som gjør den velegnet for hjem landskap bruk.