Hvorfor ville en ørret lilje blomst?

March 9

Ørret liljer (Erythronium americanum) er en sikker kvittere våren er på vei. Disse liljer vokse, blomst, frø og dø før bladene på trærne. Du vil ikke se tegn på ørret lily for resten av vekstsesongen. Ørret liljer produsere blomster på slutten av en buet stilk. Selv om det ikke er uvanlig for ørret liljer ikke å blomstre, vil gitt de rette forholdene, ørret lily blomst.

Jord

Ørret liljer må humus, syrlig, fuktig jord å vokse og blomstre. Flere kompost i jord gir humus rik jord som ørret lily har i naturen. Blomsten må jord med 6,8 surt pH-verdien.

Beliggenhet

Det foretrukne lagringsstedet for en ørret lilje er i skyggen, så solen ikke slå ned på anlegget etter det ser ut tidlig om våren. Ideelt sett trenger anlegget også full Søn i mars eller April å varme jord, som gir anlegget av dormancy. Ideelle steder og grunnforhold finnes i Skyggelegg gardens eller i dammer eller rock hager.

Corms og frø

Corms - en kjøttfulle, tuber-aktig plante stammer av en ørret lilje - plantet i jorden 2 til 3 inches dyp ca 4 til 5 inches fra hverandre produsere blomster umiddelbart første vekstsesongen. Når frø brukes til å starte ørret liljer, kan det ta som lenge fem år eller lenger for planter å blomstre. Når anlegget går til blomst, vil det ha to basale blader. Hvis anlegget har ett blad, vil det ikke blomst for denne sesongen.

Omsorg for Corms

Etter at corms har vokst, blomster og døde tilbake, ikke grave dem opp eller plante noe nær dem som kan absorbere energi og næringsstoffer fra jorda. Sommer, høst og vinter lagre corms næringsstoffer og energi til å blomstre våren.