Hvorfor vil ikke min lidenskap blomst blomst?

May 3

Hvorfor vil ikke min lidenskap blomst blomst?

Lidenskap blomster, familiemedlemmer Passiflora, begynner deres vekst i mai og fortsette gjennom sommer og i høst. Sine blomster er rosa, lilla og hvit og bare åpne under visse betingelser.

Beliggenhet

Lidenskap blomster er vinstokker som krever en espalier, vegg eller arbor for støtte. De foretrekker full sol, men vil vokse i delvis sol og vil ikke blomstre hvis de ikke får eksponering, støtte eller varme de krever.

Jord

En lidenskap blomst jord må være rik, raskt drenering og fuktig. Uten den riktige støtten i jord har anlegget ikke ressurser som er nødvendig for å vokse og blomstre, ifølge Plant Biology nettstedet.

Vann

Lidenskap blomster krever god fuktighet i deres jord og vil ikke blomstre hvis de ikke får konsekvent vanning. De gjøre best med minst en tomme av vann hver uke.

Fôring

Som mange andre planter og blomster supplert lidenskap blomster gir best resultater når de mottar næring gjennom vanlige feedings. Lidenskap blomster blomstre vellykket når de mottar 10-5-20 eller organisk gjødsel våren og så igjen i midtsommer.