Hvorfor vil ikke min Coneflower plante blomstre?

September 19

Hvorfor vil ikke min Coneflower plante blomstre?

Coneflowers blomstrer vanligvis fra sommer til høsten med vakre blomster i en rekke farger, inkludert de vanligste, lilla og gult. Deres stammer er stikkende bladene er mørkegrønne. Hvis din coneflowers er blomstrende, men ellers friske, er det flere faktorer som kan hindre dem blomstringen.

For lite sollys

Coneflowers er en av de blomstene som masse lys. Jo lenger dagene er i området, jo bedre. Også, hvis de ikke får minst fire eller enda seks timer med sollys om dagen, kan dette være nøyaktig hvorfor din coneflowers ikke blomstrende. Transplant dine coneflowers eller sviske tilbake trær og andre vekst å tillate mer sollys til plantene.

For mye vann

Coneflowers kan dø hvis du vann dem for mye. De er prairie planter så de ikke liker våte føtter. Vann etter jord tørker ut. Hvis jorden piratkopier vann, som er spesielt merkbart etter en hard regn, grave opp din coneflowers og legge 3 til 4 inches kompost eller blad mold til toppen 8-10 inches jord.

Må dele

Det er mulig din coneflowers er overfylte, og de trenger bare dele. Coneflowers må generelt divisjon hver tre eller så år. Grave opp blomster i høst, fjerne jord og skille dem så hver klynge har tre til fem skudd hver. Plante delt coneflowers 18-24 inches hverandre.

Mangel på næringsstoffer

Hvis din coneflowers ikke er blomstrende, spesielt i de første par årene, begynne å gjødsle dem hver vår. Gå videre og gjødsle dem nå, men ikke så igjen før neste år. Dryss en alle formål gjødsel rundt foten av planter, men ikke la det berøring bladverket. Bruk som oppgitt på emballasjen, men ikke mer. Følge opp med en god tommers vann for å jord absorbere gjødsel.