Hvorfor våre vinranker ikke produserer frukt?

March 18

Hvorfor våre vinranker ikke produserer frukt?

Vinranker kan frukt i år hvis de håndteres riktig. Årets druer vokser på årets skudd. Men de skuddene kommer fra fjorårets knopper. Beskytte knoppene hele vinteren og beskjæring er flerårig deler av vintreet korrekt viktig praksis. De flerårige er røttene, stammen og cordon, horisontal utvidelse av den største stammen. Ville druer har både mannlige og kvinnelige kjønn. Men mest plantet druer har både mannlige og kvinnelige blomster og de selv pollinering, så dette er sjelden årsaken til mangelen på frukt.

Kaldt og Frost

Det er et par grunner vinranker ikke frukt. Vinter skade fra kalde, tidlige frosts, vintreet og beskjæring for lite eller feil er det hovedavdeling gjerningsmannen. De fleste druer som kan trives i Nord-Amerika har en kald hardførhet av til null grader, men ikke mye lavere. Skaden er gjort når kald snaps holder for dager. Et annet problem er når en vanskelig fryse følger en varm periode om vinteren. Frost treffer etter vinrankene har okuleres er et annet problem. Vinstokker vil knopp to ganger, men hvis begge settene med knopper fryse det vil være noen druer.

Alder

Hvis din druer har blitt plantet i de siste tre til fire årene de ikke kan være i stand til fruiting. Den tar seg et par sesonger å utvikle modne tre og bygge opp tilstrekkelig næringsstoffer i anlegget å produsere frukt. Vinstokker som er svært gamle må mat eller mer energisk beskjæring å holde dem frukter.

Beskjæring

Druer skal beskjæres mye og beskjæres på riktig måte. Hvis beskjæring ikke er gjort riktig til enhver tid, kan du ikke se druer til problemet er løst. De fleste druer som kan trives i Nord-Amerika bør beskjæres for å forlate fem noder per stokk. Anspore beskjæring brukes på europeiske druer. Det betyr beskjæring dem til mindre enn tre knopper. Hvis du er beskjæring med denne metoden, stoppe og la dem vokse mer enn tre knopper før beskjæring igjen.

Plantevernmidler

Phenoxy herbicides kan retard frukt produksjonen vinranker spesielt hvis eksponeringen tidlig i sesongen. Spray slik plantevernmidler kan bære ganske langt, opptil to miles. Selv om du ikke bruker dem på vinstokker, kan de være utsatt hvis du bruker dem på andre planter eller hvis naboene.