Hvorfor vann kjører når hovedkranen er slått av

May 10

Vann er avgjørende for liv, rengjøring eller bare ha det gode vann ballong kamp. Men når et problem oppstår med vasken eller munnstykket og kranen holder helle vann, regningen kan ødelegger all moroa eller også forårsake skade på hjemmet. Det er et par grunner til at vannet kan fortsette å kjøre til tross for slå viktigste vannlinjen.

Vannet stengt av Valve konstruksjon

Skiver og pakninger i en stengeventil blir sprø over tid og stengt av ventiler installert på viktigste vannlinjen er intet unntak. Uten en tett forsegling, kan vann fortsette å angi linjene selv om ventilen ikke kan slås ytterligere.

Stående vann

Vann linjene kan kjøre hele huset og lik en betydelig lengde. Snu ventilen ikke umiddelbart tømme stående vann fra rørene. Dette er et vanlig problem når prøver å lodde en vannlinjen før tilstrekkelig tid ble tildelt for vannet renne helt. Avhengig av hvor lenge linjene er og sin tykkelse, kan det ta litt tid med alle kraner åpne for å se vannet stopp.

Flere viktigste vann linjer

De fleste hjem har en viktigste vann linjen som går inn i huset, men hvis hjemmet var en gang delt inn i separate enheter som en, flere viktigste vannlinjen kan være til stede. Slå en hovedlinjen ville kutte av vann til en del av huset, men ikke en annen.