Hvorfor tre delinger

February 28

Hvorfor tre delinger

Tre, er i motsetning til mange kunstige syntetiske materialer, underlagt miljømessige ekstreme varme, kulde og fuktighet. Ubeskyttet tre er utsatt for splittet i mange tilfeller. Forstå disse omstendigheter er det første trinnet i å forebygge problemene fra forekommer i dine møbler eller gulv.

Luftfuktighet

Luftfuktighet i et hus kan varierer vilt, klima og tid på året. Hvis du bor i et tørt område, må du kjøre en innendørs luftfukter for å holde dine møbler fra uttørking og dele. I fuktig klima må kjøre dehumidifiers for å holde sine tre fra fordreining. Ideell luftfuktighet for innbyggerne samt tre er rundt 30 til 40 prosent. Dette vil gi nok fuktighet i området for å holde tre fra sprekker, uten problemer med mold.

Vannskader

Vann skadet tre vil også delt og sprekk. Dette er et svært vanlig problem med tregulv, spesielt under windows. Beskytte gulv ved å slå windows før stormer og se opp for lekkasjer. Hvis du har et vindu luft enhet, sikre det ikke dryppe på gulvet. I områder som kjøkkenet der apparater og vasker kan lekke, være årvåken og holde apparater i god stand for å hindre lekkasjer.

Upassende bekymre

Sviktende å ta godt vare på tre kan også føre til sprengning og deling. Møbler må aldri utsettes for direkte sollys for en flott tid. Flytt tre stykker fra windows eller bruke gardiner da dagen. Polsk møbler regelmessig og bruke voks noen ganger for å holde overflaten av tre beskyttet. Du trenger voks hele tiden - bare to ganger i året er vanligvis tilstrekkelig.

Høyden problemer

Boliger i høyere høyde kan oppleve problemer med sprakk tre. Dette skyldes luften blir tynnere og tørketrommel i større høyder. Over tid, hvis tre ikke er riktig bekymre for, vil det sprekk og delt. Bruk voks oftere hvis du bor på en stor høyde. Polsk dine møbler og oppbevare den fra direkte sollys, som vil bare bli verre problemet. Installere et helt hus luftfukter for å holde fuktighet nivåer på et konstant nivå.