Hvorfor Toilet Tanks svetter så mye om vinteren?

September 16

Hvorfor Toilet Tanks svetter så mye om vinteren?

Toalett tank svette kan oppstå under enhver årstid hvis høyre ytre faktorene er på plass. Mens vannet rundt toalettet er vanligvis en kvittere av en alvorlig feil, toalett tank svette er ikke på grunn av en feil, og ganske mange alternativer finnes til spørsmålet og stoppe det oppstår.

Årsak

Toalettet tank svette er forårsaket av en kombinasjon av faktorer: temperaturen på vannet kommer inn i tanken og temperatur og fuktighet i luften i rommet. Når vannet er kaldere enn rommet-- og dermed frysninger tanken - oppstår svette.

Vannet sett på utsiden av akvariet kommer fra luften, ikke toalett tank selv. Svette er faktisk kondens, det samme som skjer med et glass avkjølt te i sommer. Varme, fuktige luften utgivelser fuktighet når det kommer i kontakt med chill av toalett tank. De som har boliger distribuere godt vann kan spesielt merke problemet på grunn av temperaturen på den innkommende vannet.

Identifikasjon/effekter

Svette kan sees som vanndråper danne på utsiden av toalett tank. Svette kan være rikelig nok til skjemaet puddles på gulvet, forårsaker vannskade på gulv, baseboards og møbler. Konstant svette kan føre til andre ubehagelige forhold, som veksten av mold og mugg.

Løsninger

Toalettet tank omfatter kan gi en viss grad av isolasjon til tanken, men isolasjon kits tilbyr ekstra beskyttelse. Isolasjon kits bruk et skum passende at, når plassert inne toalett tank, hindrer kontakt mellom vannet og akvariet. Anti-svette ventiler bland kaldt og varmt vann, presenterer varmt vann i stedet for bare kaldt vann fylle toalett tank.

Huseiere kan velge en erstatning toalett med isolasjon installert hvis tiden har kommet å erstatte toalettet på grunn av andre feil eller behovet for en oppgradering. Webområdet avløp Supply.com anbefaler 1.6 GPF toalett som mindre sannsynlig å svette. Website bemerker at svette utgjør mindre av et problem i hjem med aircondition. Air condition reduserer luftfuktighet og romtemperatur. Toiletology 101 nettside antyder sjekke for lekkasjer som konstant utveksling av vannet inne akvariet kan introdusere kjølt vann, fører til svette.

Advarsler

Ikke alle løsningen fungerer i alle tilfeller. Alle toalett kan svette under den rette kombinasjonen av forhold. Fordi tanken figurer ikke er standard, isolasjon kits kan være vanskelig å installere og kan forstyrre på toalettet flyte mekanisme. ThisOldHouse nettstedet priser blander ventiler som den mest effektive og dyre løsningen men råd ventilene kan være vanskelig å installere og avfall oppvarmet vann.