Hvorfor spyler toaletter selv?

August 30

Hvorfor spyler toaletter selv?

Phantom rødme har ikke noe å gjøre med Åpenbaringen toalettbesøk men er brukt for å beskrive lyden av toalettet spyle selv om ingen er i nærheten av toalettet samtidig. Teknisk, phantom flusher toaletter faktisk Spyl ikke av seg selv. Lyden du hører er toalettet topping av vannet i akvariet jevnlig.

Årsak

På toalettet tank påfyll med vann ikke fordi toalettets håndtere har blitt berørt, men fordi tanken har en lekkasje sted, som tillater vannet å flykte fra tanken. Når vannstanden synker under et bestemt punkt i et toalett tank, toalettet vil oppdage fall i vannstanden og iverksette tiltak for å erstatte tapt vannet. Fordi fantom rødme kommer fra toalett tank lekkasjer, vil du høre phantom rødme fra toalettet regelmessig til du finner lekkasjen og iverksette tiltak for å rette den.

Flyte nivå

Dupp inne et toalett tank sender informasjon tilbake til toalettets vann fylle ventil, la den fylle ventilen vet når vannstanden innenfor akvariet faller under en angitt nivå, kalt påfyllingsstreken. Feil vil justert toalett flyter føre tanken lekkasjer når vannet sloshes på toppen av overflyt røret. Justere høyden på float ned ved å bøye float's arm ned. Gå til plast skruen float enten øke eller redusere float's nivå flyter som glir opp og ned på en metall stang.

Flapper ventil

Som andre gummi deler i et toalett varer flapper ventilen også ikke evig. Flapper ventilen dekker avløp hullet nederst på toalettet tank. Når du trykker på toalettet håndtak, løfter en flapper ventilen opp lenge nok for de fleste av vannet i tanken å flykte inn i toalettskålen. Slitte flapper ventiler tillater vannet å kjøre ned drain uhemmet.

Lekkasjer nederst Tank

Eventuelle lekkasjer at vann å komme ut av nederst på toalettet tank vil føre til phantom rødme. Se etter vann drypper av nederst på toalettet tank eller vann samler rundt foten av toalettet, indikerer tilstedeværelse av en lekkasje. Stram alle tilkoblinger i bunnen av akvariet, inkludert bolter og vann fylle ventil og vann linje med en skiftenøkkel. Hvis lekkasjer fortsetter, erstatte delen som tillater vannet å lekke ut og installere en ny del.