Hvorfor spiser kjøttetende planter insekter?

September 1

Hvorfor spiser kjøttetende planter insekter?

Insekter spille en viktig rolle i veksten av kjøttetende planter. Uten insekter, kan ikke en kjøttetende plante vokse og overleve i sitt habitat. Insekter gir næringsstoffer planter trenger.

Habitat

Kjøttetende planter bor i våtmarksområdene som sumper og myrer. Fordi grunnforholdene er fattige og har ingen næringsstoffer, trenger planter en måte å få næringsstoffene som trengs for å vokse. Andre planter som vokser på jord rik på næringsstoffer med noen solgløtt få deres næringsstoffer og energi fra jord, som ikke er mulig for kjøttetende planter, som trenger å spise insekter for næringsstoffer.

Overlapping

Kjøttetende planter fange insekter med passive, aktiv eller semi aktive feller. Når insektet er fanget, hjelpe fordøyelsesenzymer anlegget fordøye insekt og absorbere næringsstoffer fra insekt.

Potteplanter

Kjøttetende planter kan dyrkes som potteplanter. Voksende medium består av torv moss, kurs sand og perlite å etterligne dårlig jordsmonn forholdene i anlegget naturlige habitat og beholde vann for å holde jorda våt som i myr og sumper. Planter kan befruktes. Fluer eller andre insekter bør være vanlig rundt anlegget eller det vil ikke overleve. Du kan fange insekter og introdusere dem til anlegget eller insekter kan bli funnet på innenbys pet butikker.