Hvorfor slår innendørs anlegg blader Brown?

September 20

Hvorfor slår innendørs anlegg blader Brown?

Et unaturlig miljø

Når omsorg for houseplants, er det første du må huske at din stue, kjøkken eller soverom er et unaturlig miljø for noen plante. De kan holdes friske inne, selvfølgelig, men planter passer best til en rekke forhold, alle utendørs. Brun blader kan være en tegn på at noe mangler fra fabrikkens innendørs hjem. Så er første skritt i omsorg for en houseplant å finne ut sitt eget miljø og gjør ditt beste å opprette disse betingelsene innendørs.

Hele bladene er Brown

Når et anlegg hele blad blir brune, kan det være en naturlig forekomst, som Syngonium i bildet. Dette er faktisk anlegget blomst, ikke et blad, men det kan se ut som en. Det har bare fulgt den naturlige syklusen av blomst. Imidlertid kan brun bladene også signalisere av sol brenne hvis anlegget er i direkte sollys eller utbruddet av sykdommen eller et insekt pest. Undersøke bladet nøye, både på toppen og undersiden, å se hvis du kan identifisere noe galt.Luftfuktighet kan også også påvirke blad vitalitet. De fleste innendørs miljøer har mye lavere luftfuktighet enn planter erfaring utendørs. Hvis det ikke er nok fuktighet i luften, kan hele blad eller bare tipsene slå brun. Prøv å bruke en herr rundt planter en gang i uken.

Brun blad Tips

Planter trenger ulike mengder vann. Når blad tips av en ellers friske plante slår en stygg brown, kan dette være forårsaket av for mye vann eller ikke nok. Hvis anlegget er blir vannet for ofte, kan overflødig vann bassenget på endene av bladene, forårsaker dem råtne og visner. Hvis anlegget ikke får nok vann, bladene vil wilt, curl og begynner å brune fra tips og opp gjennom hele blad.En måte å sjekke vannivået er å undersøke resten av anlegget. Stammer eller forfølge ser sunn? Du kan også stikke fingeren i jorden, som ikke bør være gjørmete eller bein tørr. De fleste planter gjør best med konsekvent fuktighet. Juster etter behov.De fleste houseplants kan ikke leve på bare jord i deres Potter og krever bruk av gjødsel. Dette også kan bidra til at bladene grønn og sunn.