Hvorfor rom i et hus lukter muggen

September 20

Hvorfor rom i et hus lukter muggen

Muggen lukt kan gjennomsyre hjemme. De utvikle ofte i kjellere eller verktøy skap. Du kan bruke en air freshener for å dekke luktene, de vil fortsatt være tilstede i ditt hjem og til slutt tilbake når dufter slites av. I stedet fjerne kilden til lukt å sikre lukten vil til slutt forsvinne. Hindre disse lukt fra utviklingsland i første omgang.

Mold

Mold er en vanlig årsak til muggen lukt i et hjem, som er særlig hvis kjelleren, bad eller Klesvask rommet lukter mugg. Kjellere og bad prime steder for muggvekst mold tendens til å vokse i områder som er fuktig, mørkt og svalt, som gjør crawlspaces. Denne Expresstog utvikler når mold begynner å decay organisk materiale i hjemmet, og når det oppretter flyktige organiske forbindelser.

Støv

Støvet kan forårsake muggen lukt i ditt hjem. Hvis du ikke støvet for lenge, vil et tykt lag av støv dekke i boligen. Lukten kan være sterkere hvis støvet settles ovner eller varmeovner. Når dette skjer, vil varmen spre støv lukten i luften og gjøre din hjem lukter muggen.

Hindre muggen mugg lukt

Du kan hindre noen muggen lukt ved å hindre muggsoppsporer i ditt hjem. Fordi mold er tiltrukket av fuktighet, er kontrollere fuktighet i ditt hjem nøkkelen til å kontrollere muggvekst i hjemmet. Installere en avfukteren å fjerne fuktighet. Fikse lekkasjer så snart de forekommer for å unngå høy relativ luftfuktighet i hjemmet.

Hindre muggen støv lukt

Du kan forhindre muggen støv lukt ved å rense ditt hjem hver ukene for å hindre støv bygge opp. Når støvet bygger, kan lett lukten gjennomsyre hjemme. Støv skap, bokhyller, ovner og ovner med Mikrofiberkluter. Bruk en dusting spray eller fukter en klut hjelpe deg plukke opp støv, som vil sikre at du gjør en grundigere jobb.