Hvorfor planter avhengig bakterier i jord?

September 1

Hvorfor planter avhengig bakterier i jord?

Det finnes titusenvis av typer bakterier i jord, og hver spiller en viktig rolle i økosystemet. Selv om bakterier har vanligvis en negativ konnotasjon, uten disse mikroskopiske organismer verden ville se ganske annerledes og planter - byggesteinene i hver økosystemet i verden, ville kamp for å overleve.

Nitrogen-innfesting

Nitrogen er en av de viktigste næringsstoffene nødvendig av planter for å opprettholde sine interne integritet og drivstoff prosesser som er nødvendig for å overleve. Nitrogen i luften brukes av planter, men og det tar bakterier i jord å konvertere den til et skjema som planter kan absorbere. Disse nitrogen-innfesting bakterier lever på og rundt røttene av anlegget, tar nitrogen og snu den til ammoniakk. Det finnes flere typer bakterier med navn som Gluconobacter og Herbaspirillum - som utfører denne funksjonen. I noen tilfeller som med familiemedlemmer Belgfrukt anlegget, bakterier lever på røttene av anlegget og absorbere sukkerholdig forbindelser fra anlegget til drivstoff reaksjonen i et symbiotisk forhold.

Sykdom Supression

Mens de fleste bakterier er kjent for å forårsake sykdom, er det noen typer i jord som egentlig opphøre sykdom fra invadere roten systemer for plantene. Rhizoctonia solani er en sopp som fester seg å plante celler og produserer et kjemisk stoff som bryter ned levende celler slik sopp kan fortære dem. Soppen dreper sakte anlegget som det ødelegger mer og mer av det celle vev. Men har tilstedeværelsen av flere typer bakterier i jord vist å undertrykke funksjon av sopp og hindre infestation.

Nedbryting

Jord bakterier er det første nivået av bidrar til avføringens i økosystemet. Når plante døde eller dyr materiale tilbake til jord, bakterier er instrumental i å bryte det ned i sine nærings komponenter, returnerer disse næringsstoffer til jord. Fordi bakterier fungerer best i våte forhold, er de vanligvis mer effektive i de tidlige stadiene av nedbryting når det er fortsatt fuktighet i materialet. Etter dette oppfylle sopp en mer viktig rolle. Når denne prosessen er fullført, returneres oppdelte saken til et skjema som planter kan absorbere og bruke.

Bakterier også spille en viktig rolle i å bryte ned andre typer materiale i jord, inkludert forurensning, plantevernmidler, insektmidler og andre kjemikalier.

Svovel oksidasjon

Svovel er en annen sammensatt viktig for plantevekst. Mens det ikke er nødvendig i mengden som makronæringsstoffer, er det fortsatt viktig å anlegget. Når næringsstoffer tilbake til jorda gjennom nedbryting eller deponert det i gjødsel, er det ofte i form av sulfides. Planter kan ikke bruk denne formen av svovel, men Thiobacillus bakterier kan absorbere sulfides og konvertere dem til en brukbar form kalt sulfates.