Hvorfor plantene Wilt uten vann?

August 20

Ifølge Washington State University's Puyallup Research & Development Center stole planter på vann og oksygen for å overleve; utilstrekkelig vann opptak fra jord fører til tegn på vannressursene, inkludert wilting.

Wilting

Wilting er et symptom på en mangel på vann som passerer gjennom cellene i en plante. Michigan State Universitys hagebruk forlengelsen forklarer at wilting kan være forårsaket av en rekke årsaker, blant annet mangel på fuktighet i jordsmonnet rundt røttene av en plante eller dårlig Vannes jord frata anlegget oksygen.

Stress

Michigan State University hagebruk forlengelsen rapporter bladene av planter inneholder små porer kalt stomates at luft inn i anlegget for sukkerproduksjon og fotosyntese. Når vann ikke finnes i anlegget, slutter stomates nær fordamping, redusere inntaket av vann og fører til wilting.

Varme

Wilting er først sett på unge, umodne vekster på et anlegg. Hvis tørke fortsetter, vil bladene gule og faller. Planter avkjøle seg gjennom varme dager av fordamper varmt vann fra blader og stilk. Når prosessen av fordampning overstiger vannet i anlegget og jorden rundt planten, wilt bladene som vann er avledet fra dem.