Hvorfor plante hvitløk av sitrontrær?

May 26

Følgesvenn planting sitrontrær med hvitløk er en klok måte å gjøre bruk av naturlige antagonister og følgesvenner i plante- og insektarter kongedømmene. Plantevernmidler er effektive, men noen ganger de ekle bivirkningene er død bier eller forurensning av jorden rundt sitrustrær, både svært uønsket i et sunt voksende miljø.

Redusere plantevernmidler forurensning

Ved hjelp av økologiske metoder som følgesvenn planting hvitløk med sitrontrær kan du redusere mengden av plantevernmidler forurensning i jord og vann. Ifølge University of California Davis integrert Pest Management, "hage kjemikalier er ikke bare en trussel mot vannlevende organismer, men de kan også påvirke kvaliteten på vårt drikkevann."

Frastøtende for feil

Skadedyr som pleier å spise sitrus tree bladene, spesielt asiatisk sitrus psyllid, Diaphorina citri Kuwayama, Candidatus Liberibacter asiaticus (Las) og Candidatus Liberibacter americanus, vil bli frastøtt av de svovel forbindelsene i hvitløkfedd også som bladene. Plant en ring rundt omkretsen av treet slik at hvitløk planter danner en barriere mot feil.

Rikelig

Hvitløk ikke bare fungerer bra på repelling skadedyr, men det er også en rimelig plante som vokser lett uten behov for dyrking. Male opp noen av fedd og bruke dem som en plantevernmidler i andre områder av hagen din eller ta noen på kjøkkenet til smaken din matlaging.

Beskytte bier

Plante hvitløk og lagre bier fra å bli drept av plantevernmidler siden forskerne finner at plantevernmidler bli aktiv i blomster og vev av trær og unge bier er berørt, hvis ikke drept av dem. I en artikkel "Plantevernmidler egenskaper og bruk" skriver Raymond Cloyd av University of Illinois at honeybees er de mest sårbare for plantevernmidler på planter. Invitere sunn feil å balansere økosystemet i området rundt din sitrustrær med blomstrende hvitløk planter.