Hvorfor mine Pickle planter har en masse blomster & ingen frukt?

January 8

Hvorfor mine Pickle planter har en masse blomster & ingen frukt?

Vanlige pickles er en mat vanligvis avledet fra agurk. Etter at agurker modnes, er de plukket og lagt til en kombinasjon av krydder, sukker og eddik å lage pickles nytes av mange. Agurk plantene produsere store, ofte gul, blomster som modner til en lang grønn frukt. Etter tenderer til en hage, er det skuffende når friske planter produserer blomster men ingen frukt eller grønnsaker.

Agurk familie

Agurker tilhører Cucurbitaceae familie. Disse plantene produsere mannlige og kvinnelige blomster. Mannlige blomstene har tynne stengler under blomsten. Kvinnelige blomster er litt større, ifølge Washington State University, og har en liten ball under blomsten der den festes til stammen. For å produsere frukt, må pollen overføres fra mannlige blomster til kvinnelige blomster. Denne prosessen kalles pollinering og utføres vanligvis av bier. Hvis pollinering ikke skje, vil blomstene falle fra anlegget uten å produsere frukt.

Miljømessige årsaker

Bruk av selv vanlige insektmidler i hagen din kan stor grad redusere antall bier tilgjengelig for pollinering ikke bare agurk plantene, men alle din blomstrende planter, ifølge Purdue University forlengelsen. Sen fryser vil ødelegge de delikate blomstene av en agurk plante. Kjølig vær vil ikke bare redusere mengden av bier tilgjengelig for pollinering din agurk, det hemmer vekst og anlegget ikke har energi til å produsere frukt.

Forebygging

Redusere eller eliminere bruken av insektmidler i hagen. Hvis du må bruke dem, spray når bier ikke er aktive som om natten og under kjølig vær. Plante agurk anlegget når anbefales for amerikanske avdeling av landbruk hardførhet sonen unngå sent fryser eller Vær uegnet for produserer frukt.

Behandling

Det er mulig å hånd pollinering agurk blomster. Velg en blomst som er nylig blomstret hver blomst er bare åpen for pollinerende for en dag, ifølge University of California Davis. Med en bomullspinne eller liten pensel, samle pollen fra mannlige agurk blomster og børste den på innsiden av den kvinnelige blomsten. Gjenta til hver kvinnelige blomst har vært pollinated.

Mannlige blomster

Mannlige Blomstene foreta pollen trengs av kvinnelige blomster å produsere frukt. Når pollen er børstet bort av insekter eller blåst bort i vinden, faller disse blomstene uten å produsere frukt. Dette er normalt og ikke en grunn til alarm. Til tider, produsere agurk plantene en flush med bare mannlige blomster. Når disse blomstene faller av anlegget, vil et annet sett av blomster blomstre, denne gangen med mannlige og kvinnelige blomster, ifølge Purdue University forlengelsen.