Hvorfor min vann fra vasken går inn i min oppvaskmaskin?

November 6

Hvorfor min vann fra vasken går inn i min oppvaskmaskin?

En oppvaskmaskin avløp linjen kobles til den kjøkkenvask avløp systemet, drainpipe eller i søppel fjerning hvis installert. Avløpsvann fra Vaskens avløp som renner inn i oppvaskmaskinen skaper en potensiell helsefare, å gjøre å finne årsaken til problemet noe du bør ikke sette.

Luftspalte

Oppvaskmaskin avløpsrør kan ha en luft gapet stykke linjen ser ut som en metallisk sylinder som er montert på undersiden av vasken nær kranen. Luftspalte oppretter en del av luften i oppvaskmaskinens avløp linje, som skal holde skittent vann i Vaskens avløp linje fra å strømme tilbake i oppvaskmaskinen, selv om Vaskens drainpipe har tette som holder oppvaskmaskinens avløpsvann fra tømming.

Avløp tette

Tresko kan opprette ekstra press i Vaskens rør, tvinge vannet å strømme oppvaskmaskinens avløp linje opp og inn i oppvaskmaskinen. Du kan avlaste trykket i rør og fjerne tresko ved å ta hverandre rør, men du må ha en bøtte under rørene å fange fanget vannet. Hvis du ikke finner tresko i rørene, mate en avløp slange ned pipen i veggen.

Stuper

Hvis du velger å stupe tette Vaskens avløp linje, må du ta forholdsregler for å unngå avfall vann i Vaskens drainpipe flyt i oppvaskmaskinens avløp linje og angi oppvaskmaskinen. En stempelholderen anvender trykk å drainpipes, nok presset til å overvinne oppvaskmaskin avløp linjens luftspalte. For å holde dette skjer, må du klemme oppvaskmaskin avløp linjen der den møter Vaskens drainpipes eller i søppel fjerning.

Oppvaskmaskin linje tette

Når ingen tresko i Vaskens drainpipes eksisterer, skyldes problemet med skittent vann strømmer inn i oppvaskmaskinen oppvaskmaskinens avløp linje. Maten rusk som vasker av retter og gjennom silen som omgir oppvaskmaskinens pumpe ut i oppvaskmaskinens avløp linje. Til slutt disse små biter av vrakgods clump sammen og tette avløp linjen, betyr det avløpsvann renn ut av oppvaskmaskinen, men deretter kontakter tresko og renner tilbake i oppvaskmaskinen. For å spyle ut tresko i linje, må du løsne klemmer på begge ender av avløp linjen med en skrutrekker og hold linjen til en sterk strøm av vann.