Hvorfor min tomatplante ikke vokser tomater?

January 11

Hvorfor min tomatplante ikke vokser tomater?

Du ser i hagen din og se sunn tomatplanter med masse flotte grønt løv. En nærmere inspeksjon avslører at det er bare én ting som mangler på tomatplante: tomater. Et par grunner utgjør derfor tomatplante ikke sette frukt. noen er miljømessig, og andre kan være forårsaket av ernæring ubalanser.

Temperatur årsaker

Dagtid og kveld temperaturer kan ha en effekt på din tomatplante muligheten til å angi frukt. Langvarig Dagtid temperaturer som er over 90 grader F forhindre tomatplanter definerer frukt og hindre voksende tomater i å lage lycopene, som gir tomater sin røde farge. Natten temperaturer som bo over 70 grader F er også skadelig for frukt sett. På den andre siden av skalaen, temperaturer under 50 grader Fahrenheit gjør innstillingen frukt vanskelig for tomatplanter også.

Lys og vann

Tomatplanter trenger 8 til 10 timer daglig direkte sollys for optimal produksjon. Utilsiktet plassere planter der det er lite lys kan redusere et anlegg evne til å produsere frukt. Hvis du vann tomatplanter scenariene, er sette og holde frukt vanskelig for anlegget også.

Ernæringsmessige årsaker

Nitrogen er næringsstoffer som kan mest merkbart påvirke tomatplantes evne til å bære tomater. Du kan gjøre innstillingen frukt vanskelig for tomatene når tomatplanter ikke får nok nitrogen, men mye nitrogen kan føre det samme problemet. Gjødsel som ikke er tomatplanter kan lett gi mye nitrogen for tomatplanter. Ukentlig gjødsling med en feil balansert gjødsel kan gjør innstillingen frukt vanskelig for tomatplanter.

Insekt problemer

Bladlus eller thrip infestation kan gjøre innstillingen frukt vanskelig for tomatplanter. Bladlus suger fuktighet fra en tomatplante, forlate en klissen substans på bladene hvor de finnes. Marihøner elsker å spise bladlus og er en naturlig skadedyrbekjempelse. Trips bære tomat oppdaget virus, som kan skade frukt som tomat anlegget i seg selv. Malithion og diazinon er effektive insektmidler mot Trips; Du kan imidlertid Behandle hagen din flere ganger i å hindre reinfestation.