Hvorfor min luft Handler lekker vann på gulvet?

August 11

Hvorfor min luft Handler lekker vann på gulvet?

En luft behandleren som lekker vann på gulvet kan være et resultat av et par spørsmål. Vann er produsert som et biprodukt av kjølesystemet og vanligvis tømmer fra huset gjennom en slange eller rør. Feil overalt i dette systemet kan forårsake en luft behandleren ikke kast vann riktig og føre vann overfylte på gulvet. Det er noen vanlige problemer å vurdere.

Kondens

Alle vann på air condition-systemet har sin opprinnelse fra akkumulert kondens. Klimaanlegg kjøler ved å blåse varm luft og innemiljø over kaldt Freon spoler. Disse CoILene svette"" fuktigheten i luften, akkurat som et kaldt glass vann svette i et varmt rom. Mer fuktighet i luften, flere kondens. Dette kondens så drypper ned i en panne. Det så tapper fra pannen som en lengde av PVC-rør eller slange som dumper utenfor hjemmet.

Feil kondens Pan

En vanlig kilde til vann problemer i luften handler er en defekt kondensering kjele. Kjelen er en delikat mekanisme og kan lett bli forstyrret av arbeidet som blir gjort rundt i luften behandlingsprogram eller odde bump eller skyve til enheten. Mest sentrale klimaanlegg luftbehandlere har brukeren brukbare kondens panner, så håndboken og ta av dekselet på siden av behandleren. Undersøk pannen og sikre at det ikke er bøyd eller skrå i å forårsake overflyt.

Tette kondens avløp

Drain i kondensering kjele kan bli tette. Dette skjer vanligvis hvis enheten ikke har blitt betjent i lang tid, eller hvis du har kjørt klimaanlegget uten filter for noen betydelig mengde tid. Undersøk renne i midten av pannen og bruke et lite stykke wire eller rør renere for å pakke ut de første par inches av avløpet. Hell litt vann i pannen, og kontroller at det er drenering riktig.

Feil kondens Pipe

Rør som bærer kondens fra pannen på utsiden av ditt hjem kan bryte, sprekk eller bare skli av dens vedlegg på luften handler. Fellen i rør eller små albuen som holder vann og hindrer luft og vann fra rennende sikkerhetskopiere avløpet, kan i tillegg vridd eller skadet. Kontrollere lengden av røret og fellen og sikre at det fungerer og ikke vridd eller er skadet.