Hvorfor min jern spytte?

March 25

Jern brukes vanligvis til å fjerne rynker fra klær og andre stoff elementer. De fleste strykejern inneholder en vanntank for å gi steam under stryk prosessen for forbedret rynke fjerning resultater. Mens strykejern generelt fungerer bra med grunnleggende Stell og vedlikehold, kan eiere noen ganger ha problemer eller spørsmål om enheten, for eksempel hvorfor jern spytter.

Varmt vann

Den vanligste årsaken til hvorfor strykejern kan synes å spytte er utgivelsen av varmt vann i form av damp. Dette angir at jernet er varmt nok for bruk og at damp rømmer gjennom til ventilasjonshullene. Denne spytter kan oppstå når jernet er første varme opp eller når dampen først brukt som steam avslutter jern for første gang.

Full vanntank

Hvis vanntanken er nylig fylt til max eller fyll linje, kan overskytende vann lekke eller spytte ut av jern. Dette vil redusere eller stoppe når jern har oppvarmet og brukes til jern klær normalt. Senker temperaturen på jern før det har fullt oppvarmet og er i bruk, og slå varmen sikkerhetskopier for å redusere vann spytter eller lekker.

Tette åpninger

Jerns kanaler kan komme tett over tid med mineral oppbygging eller rusk plukket opp fra klær. Slå av og koble jern og la den avkjølt. Fukt en ren klut med eddik og bruke den til å tørke steam hullene ren. Eventuelt fukt en bomullspinne i eddik og vattpinnen ut vents å rense dem grundig. Tørk jern strykesålen med en ren og fuktig klut og la tørke ordentlig før bruk.

Type vann

Av vann som brukes i en press kan gjøre en forskjell når det gjelder jern spytter eller lekker. Hvis destillert vann brukes i stedet for vanlig vann fra springen, forårsake mangel på mineraler eller andre partikler i vannet jern å spytte ut vann fordi jern er beregnet på bruk vann fra springen. Sjekk brukerhåndoken for veiledning om hvilken type vann du bruker.